• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Voicemail komt later binnen

Q

Quint

Meestal gaat het goed, maar zo 1 a 2 keer in de maand gebeurt het dat een voicemail bericht pas diverse dagen later bij mij binnen komt. Hebben meer mensen hier last van of ben ik de enige? En wat kan er aan worden gedaan? Helpdesk schijnt er ook niet echt veel raad mee te weten.
 
Idem dito..... Het is me tot dus ver 1 keer opgevallen, kreeg me voicemail 1 dag later binnen(wat voor verwarring zorgde) Heb ook dat me voicemail melding af en toe blijft hangen..... Daar zullen ook wel de kinderziektes uit gehaald moeten worden. Te veel hooi op dat vorkje!!! En alles proberen op de markt te brengen en het geklaag maar voor lief nemen. Het bekende Go-NoGo dilemma.... Maar het wordt altijd GO...
 
had deze delay ook van de week. Heb er eigenlijk niog niet over gebeld met de HD. Zal ik nog even doen. Anders weten ze natuurlijk niet dat ik daar last van had. Niet gemeld is ook niet opgelost.
 
Ik heb ze er al 2 keer op aangesproken, maar ze weten er geen raad mee. Tja.....
 
Terug
Bovenaan