• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Voetbalkanaal

Gertjan2

Forum Gebruiker
Berichten
664
Internet
  1. KPN
Digitale TV
  1. KPN
Vorig seizoen had ik een abonnement op Voetbalkanaal. Dat kostte toen een eenmalig bedrag. Nu gaat dit vanaf 1 september € 10,00 per maand kosten. Ik heb echter nog geen verzoek van UPC gehad om te laten weten of ik lid wil blijven. Het is echter al 21 augustus. Ik vraag me af wat UPC gaat doen. Mogen ze zomaar je abonnement verlengen en de kosten met € 10,00 verhogen?
 
Voetbal kanaal ontvang ik hier gratis met nog 8 andere voetbalkanalen.

Nee ze moeten je informeren en mogen dit niet zomaar.
 
De maand augustus is het voetbalkanaal, in totaal 8 kanalen gratis te ontvangen de bedoeling is/was om daarna idd 10 euro per maand te gaan vragen. Beetje vreemd is dat enkele andere kabelmaatschapijen het voetbalkanaal wel gratis door blijven geven.

Neem aan dat UPC van de week wel met iets komt misschien groot verhaal in het nieuwe UPC magazine van september ofzo.
 
Ahh het lijkt me al duidelijk waarom je 10 euro moet gaan betalen!

De andere kabelmaatschapijen (Essent etc) hebben alleen het hoofdkanaal opgenomen in hun pakket. Bij UPC ontvang je naast het hoofdkanaal ´Voetbal Kanaal 1´ ook nog 7 andere zodat je kunt switchen tussen (live) wedstrijden.

Bij de andere kabelmaatschapijen kun je slechts alleen naar ´Voetbal Kanaal 1´ kijken het zal wel te duur zijn om ze alle 8 door te geven. Zo is natuurlijk wel het nut een beetje weg met adverteerd met de tekst dat je alle wedstrijden van de Champions LEague live kunt zien. Maar dit kan dus alleen als je UPC digital abonee bent
 
Het voetbal kanaal.... doen dus...

Nu 3 maanden gratis en per maand op te zeggen. Dus als je het na drie maanden niks vind.... zeg je het gewoon op (telefonisch, wel maand opzegtermijn vermoed ik). Het is volgens mij niet zo dat wanneer je vorig jaar een abonnement had je dat nu ook weer hebt. Je zult dit moeten doorgeven op 0800-1872 (gratis).

Dus als je al digitaal hebt kan je het nu 3 maanden gratis proberen....wat let je (check ff of het inderdaad per maand opzegbaar is)!
 
Terug
Bovenaan