voer snelheid op chello !

X

Xela

1,4 miljard voor supersnel breedbandnetwerk
Zuid-Korea gaat haar toch al goede infrastructuur voor breedbandinternet verbeteren. De overheid trekt, samen met telecommunicatiebedrijven, 1,4 miljard euro uit voor een upgrade die huishoudens moet voorzien van een 100 Mbit internetverbinding.

De upgrade van het netwerk moet in 2010 afgerond zijn en zal ook het mobiele umts-netwerk verbinden met het breedbandnetwerk. Onder meer de gezondheidszorg, het onderwijs en vrije tijdstoepassingen (met name gaming) moeten profiteren van de snellere dataverbindingen.

Huishoudens in Zuid-Korea kunnen nu al beschikken over internetverbindingen met snelheden van 2 Mbps tot 10 Mbps. Zuid-Korea is het land met de meest fanatieke internetgebruikers. Ruim 70 procent van alle inwoners maakt actief gebruik van het huidige breedbandnetwerk.

Daarnaast is ook het online spelen van spelletjes een ongekend populaire bezigheid in Zuid-Korea. In sommige online spelgemeenschappen spelen op een gemiddelde dag 300.000 deelnemers.
=========================================

Dus kom op chello voer die snelheid op ! Wees eens de eerste !
 
zone landje dat en hier in nl amper adsl beschikbaar ja 364/100

alleen sjello nog

nl is 1 van de grootste land die internet gebruikt haast iedereen in nl heeft et....
 
Krueger zei:
Als je ff 1,4 miljard euro voor ons neerlegt... geen probleem :)

Hm Upc heeft toch een grote mond? Zoals ze in de webwereld.nlneergezet hebben dat snelheden tot wel 100mbps mogelijk is.

Nou dit is nu de kans van upc om woorden dan ook maar eens tot daden te maken. En kijk dan eens hoeveel mensen ineens chello willen hebben.
 
denk dat dan toch wel per gemeente zou gaan gebeuren.... kijk nu maa, overal reclame voor entry\light\plus maar is nog niet overal beschikbaar .... altijd lastig als een kl over wilt stappen van het huidige classic abo.
 
(fok.nl)
Nederland in toptien internetaansluitingen
Gepost door Peter (The_Duce) - vrijdag 21 november 2003 @ 20:38 - Bron: Planet
De International Telecommunications Union (ITU) meldt dat Nederland in de toptien van landen met de meeste internetaansluitingen staat. In Nederland heeft 79 procent van de bevolking toegang tot het internet. Dit heeft het bedrijf geconcludeerd op basis van de cijfers over 2002.

De lijst wordt aangevoerd door de Scandinavische landen, met als koplopers Zweden en Denemarken. In Zweden heeft 85 procent van de bevolking toegang tot het internet. Het Nederlandse percentage van 79 procent is goed voor de zesde plaats. Opvallend is dat in Frankrijk 72 procent van de inwoners een internetaansluiting heeft. Dat is evenveel als bijvoorbeeld Slovenië en minder dan België waar maar 74 procent van de bevolking over het net surft.

Onder aan de lijst staan landen als Niger, Burkina Faso en Mali. Minder dan 10 procent van de bevolking heeft hier de beschikking over internet.
waneer komt hier beter internet?:P
we staan in de top 10
 
Beter internet? Je bedoeld dus een snellere verbinding? Is toch heel simpel mijns inziens :) Er zijn genoeg isp's die goede verbindingen aanbieden. Maybe ben je daar niet van op de hoogte?
 
Xela zei:
[...]De overheid trekt, samen met telecommunicatiebedrijven, 1,4 miljard euro uit [/...]

Ikzelf ben natuurlijk ook een groot voorstander van investeren en versnellen.
Het valt mij wel op dat mensen altijd direkt het vingertje richting Chello wijzen als het bedrijf dat de boel tegenhoudt.
Ook in Zuid-Korea is het niet één bedrijf dat even de buidel trekt en de snelheid flink opschroeft. Het is de koreaanse overheid die de kar trekt. De bedrijven zijn dan minder huiverig, en het sneeuwbal effect is geboren. Hier in Nederland geloven wij (en de overheid) in eerlijke concurentie. Dat zal de consument alleen maar ten goed komen zeggen ze. Het is echter niet gemakkelijk om én te concureren, én flink te investeren.
Ik zeg dus ook: laat de overheid nou eens een gebaar maken (geld), dan komt de rest vanzelf wel. Dus ook Chello.
Ik ben er namelijk van overtuigd dat ze best wel wíllen versnellen, maar dat het op dit moment gewoon niet mogelijk is om alle Chello gebruikers maar over het net te laten 'razen' met topsnelheid.

(lang verhaal, maar jullie snappen me wel.. toch?)

;D
 
t3q zei:
Beter internet? Je bedoeld dus een snellere verbinding? Is toch heel simpel mijns inziens :) Er zijn genoeg isp's die goede verbindingen aanbieden. Maybe ben je daar niet van op de hoogte?


ik kan hier bv geen 100 mbit krijgen....:)
 
Terug
Bovenaan