• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

vod in Q4

l digital

Forum Gebruiker
Berichten
143
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
dit las ik op digitalekaveltelevisie.nl:

Helft UPC kijkers neemt extra zender(sDe helft van alle UPC Digitaal kijkers heeft een extra abonnement en betaalt daar gemiddeld 4 euro per maand voor. De meeste abonnementen zullen dan ook voor het 'extra channel pack' met 40 zenders voor 2 euro per maand zijn. Dat heeft Planet Multimedia gevonden in de presentatie bij de kwartaalcijfers van gisteren.

Na het eerste half jaar proberen gaan digitale abonnee's bij UPC ook nog minstens 2,16 euro per maand extra betalen. Wie digitaal kijkt betaald altijd 17,99 per maand, terwijl voor het analoge pakket per gemeente nog wel eens andere afspraken gelden dan de normale € 15,83.

"Volgens de woordvoerder van UPC is vooral de vraag naar Sport1 en Film1 groot: "Dat is in feite de erfenis van Canal Plus die het dus erg goed doet. Maar ook de etnisch-geografische pakketten doen het erg goed, met name de Aziatische zenders. Bijvoorbeeld een Garuda TV voor geïnteresseerden in Indonesische televisie scoort goed."

Deze 'openheid' over aanvullende abonnementen is opvallend, andere kabelaars (met een gratis digitaal basispakket) melden wel graag hoeveel digitale kijkers ze hebben, maar hoeveel daarvan er extra abonnementen hebben genomen wordt zelden gemeldt.

Verder worden op dezelfde sheet HD en PVR (Personal Video Recorder) aangekondigd als binnenkort, en VOD (Video On Demand, dus real-time een bestelde film kijken, en niet eens per kwartier zoals nu bij Arrivo het geval is) begint op proef in het vierde kwartaal. Overigens, een RGU is een "Revenu Generating Unit", een dienst waarvoor een klant betaalt.

Bron: Planet Multimedia

ofte wel video on demand gaat beginnen in het vierde kwartaal!

groeten,
             l digital
 
Derde kwartaal?

Je bedoelt kwartaal 4 neem ik aan. ;) Maargoed er staat ook bij proef.
 
ja. sorry voor dat foutje . ik heb het meteen aangepast.

groeten

l digital

ps:bezoek ook eens www.upcdigital.tk!!!!!!!!!!
 
4e kwartaal? Goh, dan is dat ook alweer vertraagd, want in juni woonde ik nog een lezing van een UPC-topman bij waarbij hij had het over zomer 2006...
 
Terug
Bovenaan