• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Videorecorder neemt niet op

  • Onderwerp starter Bruce the Boss
  • Startdatum
B

Bruce the Boss

Hallo,

Ik heb een probleempje met het opnemen met de videorecorder.

Ik heb er de mediabox tussen zitten, en als ik een videoband afspeel gaat het wel goed maar als ik wil opnemen lukt dat niet.

Ik heb een scartcabel van VCR-uitgang, v.d. mediabox lopen , naar de mediabox.

Wat kan dit zijn ?
 
IS het probleem dat je digitaal beeld wil opnemen via je video recorder of juist het analoge beeld zoals je dat ervoorhad?? Dat kan ik niet uit je situatie opmaken.
 
VOlgens mij zei hij dat ie de VCR op de mediabox heeft. Misschien heeft ie oude scart die one way is (moet 21 connectors hebben toch?) Als hij het analoog zou opnemen zou die scart direct in de tv moeten denk ik?

[me=MrFloris]denkt hardop hier hoor.[/me]
 
Als hij zijn video scart gelust heeft via de mediabox dan neemt die alsnog analoog op, tenminste als hij de analoge kabel van de media naar de video en dan weer terug naar de tv heeft dan kan hij analoog opnemen. en als hij digitaal wil opnemen dan moet hij na de mediabox de video recorder zetten en dan van de video recorder naar de tv maar uit zijn verhaal is dit niet duidelijk uit op te maken.
 
Hoi,

Sorry voor de verlate reactie ....

Het beste zou natuurlijk zijn als ik mijn digitale signaal opneem, want dat heeft het beste signaal (of moet je dan ook een suoer video hebben ?)

Ik heb nu de antenne aangesloten op de mediabox
Van de media box gaat er een scartkabel naar de videorecorder en een scartkabel naar de TV

Dat is de situatie nu
 
Vraagje je scart kabel van de media naar de video die heb je geplugged in de scart aanlsuiting met aanduiding VCR, de onderste?
Dan heb je daar alleen een signaal input van je video beeld via de media box naar je tv. dan zul je dus geen tv beeld opnemen.

Dan zou je dus je scart kabel vanuit je mediabox (tv) naar de video recorder doen tv in. en dan je scart kabel van je video recorder naar de tv scart aansluiting.

Dan geeft de mediabox t digitale tv beeld naar je de video recorder door en die zend dat dan weer naar je tv.


Op dit moment heb jij dat je media box je video doorgeeft. maar er gaat geen dtv beeld naar de video enkel naar de tv
 
:-[ klinkt eigenlijk nog logisch ook zo.

Ga het straks direct proberen

Bedankt alvast
 
>:D het lukt niet !

Ik heb het onderstaande gedaan:

Mediabox: uitgang Tv via scartkabel naar video / audio/video
videorecorder: decod. / naar TV

En toch neemt hij niet op !

Help
 
Terug
Bovenaan