Videoland inloggen lukt niet meer

Shadowranger

Forum Gebruiker
Berichten
615
Internet
 1. Ziggo
Digitale TV
 1. Ziggo
Beste forumleden,

Inloggen op Smart devices bij de Videoland app lukt niet meer. Hebben meer van jullie hier last van? Als ik de recensies erop nalees, schijnt dit al langere tijd aan de gang te zijn, maar enige reactie of oplossing komt er niet.

Nu schijnt dat men (Videoland) een nieuwe(re) versie heeft gelanceerd (V2 met rood logo). Volgens de beschrijving zouden alle apparaten dus op de rode logo moeten overstappen en kan er niet gemixt worden met het zwarte logo. Echter ik heb nog geen enkel apparaat op het rode logo en toch krijg ik steeds de melding: "Oeps er gaat iets mis. Opnieuw proberen?". Ook wanneer ik andere devices loskoppel van mijn account en alleen 1 device met rood logo wil inloggen hetzelfde probleem.

Ik kan wel inloggen op laptop en Next, daar dus geen probleem en niet met mijn account en inloggegevens, maar dat loopt weer via een ander platform en zou niets te maken hebben met de smartphone/ tablet versies.

Ik kan "opnieuw proberen" tot Sint-Juttemis maar daar helpt niets aan. App meermalen verwijderd, toestel(len) herstart en herinstalleert, geen soelaas. Videoland geeft niet thuis. Maar wel maandelijks het duurste abonnement aftikken. Wie kan mij verder helpen?
 
Laatst bewerkt:

Meeterea

Forum Gebruiker
Berichten
61
Hier op alle apparaten al de nieuwe versie kunnen downloaden sinds gisteren.
Op de Samsung android teleloon (S20) ging dat vanuit de oude app meteen, er werd gevraagd of ik de nieuwe app wilde installeren.
Let op, daarna is er dus ook een nieuw rood icoontje bijgekomen, de zwarte doet het niet meer.
Op de LG tv ook via de LG content store gelijk de nieuwe versie kunnen downloaden, ook daar vanuit zwart naar een rood icoontje.
Op de Google Chromecast met Google tv exact hetzelfde, via de store de nieuwe versie kunnen downloaden.
Dus hier geen enkel probleem met Videoland.
 

rvbracht

Forum Gebruiker
Berichten
122
Internet
 1. Ziggo
Digitale TV
 1. Ziggo
Ik lees veel klachten over de V2 Android app van Videoland. Mijn advies: voorlopig even niet overstappen naar de V2 versie. Je moet dan wel blijven kijken via Android TV of de app in de Next Box, op de telefoon kan dat dan niet.
 

antontwee

Forum Gebruiker
Berichten
1
Videoland.schijtpapier is beter. Toen ik mij niet meer kon inloggen met het zelfde probleem heb ik een aso brief gestuurd en tot 3x toe abonnement via geld terug storten.
Videoland zijn laaielichters 1ste klas
Series vaak niet compleet. Of helemaal niet aanwezig. Voorbeeld kijk op google naar de serie Stargate sg1 en de serie dan zie je dat Netflix en Videoland deze series zijn kort online geweest maar waren te duur om ze te behouden ofwel een smerig truck om klanten te lokken.
 
Topicstarter
Topicstarter
S

Shadowranger

Forum Gebruiker
Berichten
615
Internet
 1. Ziggo
Digitale TV
 1. Ziggo
En je had dus wel bericht gekregen dat ze jouw account hebben omgezet? Want die V2 versie is nog niet bij iedereen uitgerold.
Nee, dat dus niet.

Maar via de Playstore op je Android toestel krijg je automatisch met de update de rode versie in je systeem. Daar houdt men bij Videoland blijkbaar geen rekening mee. Ik installeer normaliter alleen via de Playstore, maar in dit geval moest ik wel gedwongen via sjofele sites naar de oude versies zoeken. Inmiddels heb ik een oude zwarte versie gevonden waar het inloggen en offline video's downloaden werkt. Ff niet meer updaten dus.
 

René

Moderator
Berichten
9.530
Internet
 1. T-Mobile
En dat is apart, dat Playstore de oude app zou upgraden naar V2. Want het zijn 2 losse apps.
Er komen ook nogsteeds updates voor V1 uit, onafhankelijk van V2.

Dat bij jou die V1 app automatisch is omgezet naar V2 moet ergens een fout zijn geweest.

Ik heb zelf die V2 app vanuit de playstore geinstalleerd om eens te kijken of het werkt. De V1 app blijft dan ook gewoon draaien. Kan alleen nog niet inloggen op de V2 app omdat mijn account niet is omgezet.

Videoland V1:

Videoland V2:

 
Topicstarter
Topicstarter
S

Shadowranger

Forum Gebruiker
Berichten
615
Internet
 1. Ziggo
Digitale TV
 1. Ziggo
Toch is het zo gebeurd. Mijn account staat ook nog niet op de rode versie, maar via de update in de playstore kreeg ik versie 4.5.2. en was het logo daarna rood zonder dat ik de keuze had gemaakt. Als dit nu bij 1 device was zou ik daarop getriggerd zijn dat het misschien een fout is in Playstore, maar het gebeurde op alle Android devices.

Jammer dat Videoland geen sjoege geeft op mijn mails of whatsapp berichten hoe dit kan.
 

R0n3d

Forum Gebruiker
Berichten
254
Internet
 1. Ziggo
Digitale TV
 1. Ziggo
Lijkt me handig als Videoland de nieuwe software ook beschikbaar stelt aan Ziggo. Op de Mediabox Next staat de app met het zwarte logo. Videoland wil mij binnenkort (kreeg net een mail) overzetten naar de nieuwe software. Vanaf dat moment is kijken via de Next box onmogelijk.
 

Vergelijkbare onderwerpen

Bovenaan