• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Videokanaal 36+ niet meer vrij ?

Status
Niet open voor verdere reacties.
T

topmusic

Hallo Medeleden,

Ik heb sinds een aantal jaar een Konig modulator die ingesteld stond op kanaal 36 om mijn sat.ontvanger op het thuis cainet in te koppelen, deze modulator staat vanaf de contactdoos uit de meterkast doorgelust naar de rest van het systeem.
Nu bleek dat er een aantal HD en SD kanalen via digitale tv o.a. RTL8 geen signaal aangaf, door de modulator op kanaal 37 te zetten werden deze zenders wel goed doorgelaten.

Nu is sinds maandag het signaal van de modulator in de ruis, ofwel er staat nu een kanaal overheen. :cry:

Houd Ziggo nog wel rekening met het feit dat er nog mensen zijn die een videorecorder of dvd recorder met een analoge uitgang hebben.
Ik begrijp dat op de plek van de analoge kanalen nu de digitale pakketten worden uitgezonden (transportsignaal) en is er nu nog wel ruimte op de analoge band 21-69 om een videorecorder te plaatsen.

Tijdens een scan is er nog iets ruimte op kanaal 27 en kanaal 38 alleen geven die kanalen weer storing op het digitale pakket als ik mijn modulator daarop afstel (dit zijn de enige 2 kanalen waar mijn modulator storingsvrij op werkt).

Is hier nog een oplossing voor ?

Met vriendelijke groet.
 
kabel rechtstreeks naar boven, met een "afstandsbediening-omzetter".
op die manier kun je boven met de AB, zappen terwijl de ontvanger beneden staat.
 
kabel rechtstreeks naar boven, met een "afstandsbediening-omzetter".
op die manier kun je boven met de AB, zappen terwijl de ontvanger beneden staat.

Hoi, Er zit een videoswitch voor wat mijn Camera, Hdd-Recorder, Dreambox en Popcorn door een active remote control (remote zonder delay) word bediend.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan