• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

videokaart..

  • Onderwerp starter wickedbrutus
  • Startdatum
W

wickedbrutus

;D beste mensen,
ik wil een nieuwe videokaart.. en ik twijfel tussen de ati radeon 9700pro en een point of vieuw ti-4600. Tuurlijk zit er een prijsverschil tussen en ik had een aantal revieuws gelezen maar ik hoorde ook dat de radeon de nodige drivers nog niet echt bezit en dat het soms niet functioneert..
en de nvidea is wel plug and play zo ongeveer..

welke raden jullie mij aan.

gr evert
 
Ik heb zelf de geforce4 ti 4600 van ASUS(dit is een betere). Deze kaart kan op dit moment alle spellen aan en ik ben dus zeer tevreden. Maar de nieuwste ATI radeon Pro is zeker het overwegen waard want hij is iets sneller en beter.
Maar de meest verkochte is nog steeds de geforce serie en niet de ATI.
Als je eens wat testen wilt bekijken moet je de site van 3Dmark eens opzoeken hier staat het programma 3D Mark versie 2001 of nieuwer ik heb zelf mijn systeem getest met dit programma en je kunt dan gelijk de diverse framerates zien van diverse games met de kaart die jij in bezit hebt. De site is
https://www.futuremark.com/
of
https://www.madonion.com/
of zoek eens wat testen op tussen de g4 ti 4600 en de ATI radeon 9700 pro.
De verschillen zijn minimaal met de topversies. En de geforce kaarten worden door eigenlijk alle games/progz goed ondersteund. En van ATI weet ik dat niet zeker. Maar het zijn allebei topkaarten en de ondersteuning van deze alombekende kaarten moet dan toch wel goed zijn.

Oh ja voor de geforce zijn er hele goede Xp drivers te vinden (DETONATOR DRIVERS)
Dit pakketje drivers (16 Mb) voorziet je van drivers voor alle geforce kaarten.


Mazzel
 
Terug
Bovenaan