Viaplay wordt wéér duurder

Ik heb zojuist mijn jaarabonnement op Viaplay op de ingewikkelde manier verlengd.
Viaplay had vanmorgen na mijn laatste betaling het jaarabo omgezet naar een maandabo van € 15,99 (dat wat ik heb gelezen over een paar maanden nog 2 euro duurder wordt). Vanuit mijn account dat pakket geannuleerd, vervolgens via beheer pakket gekozen voor een nieuw jaarabo dat per maand uitkomt op € 12,79. Bepaald niet klantvriendelijk, hoewel ik vanmorgen wel netjes een mail ontving dat mijn jaarabo is afgelopen en automatisch is omgezet naar een maandabo. Echter zonder instructie op welke wijze je als klant kan kiezen voor een nieuw jaarabo wanneer je abonnee wil blijven voor de laagst mogelijke prijs.

Na inloggen op de website van Viaplay zie ik nergens een link om F1Pro te koppelen aan mijn account. Ik had gelezen dat dit inmiddels mogelijk zou zijn.
In de kleine lettertjes van F1TV staat dat je F1TV-account moet hebben om te kunnen koppelen met VP.
Ook staat er te lezen dat het alleen voor 2024 geldt.
Succes met VP.
 
In de kleine lettertjes van F1TV staat dat je F1TV-account moet hebben om te kunnen koppelen met VP.
Ook staat er te lezen dat het alleen voor 2024 geldt.
Succes met VP.
Dank voor je info.
Het werkt dus andersom dan ik dacht. Zal a.s. zaterdag bij mijn zus een F1TVpro-account aanmaken, zodat ze gelijktijdig met mij F1-races kan blijven bekijken. Begrijp ik nu dat deze gratis koppeling uitsluitend geldt voor dit jaar?
 
Vooralsnog wel. Zij kunnen ook niet anders melden dat het alleen voor dit jaar is omdat Viaplay op dit moment alleen nog tot het einde van het jaar de uitzendrechten heeft.

De kans is echt heel groot dat vanaf 2025 F1 TV Pro in Nederland in het geheel niet meer verkrijgbaar is. Er gaat naar verwachting zo veel voor de uitzendrechten betaald worden dat net als in bijvoorbeeld Duitsland en Frankrijk F1TV van de markt wordt gehaald/
 
Hier een link met uitleg op welke wijze je een nieuw te maken of bestaand account kunt koppelen aan je Viaplay account.
Nuttig voor degenen, die net zoals ik Viaplay deelde met een familielid om op deze wijze tegelijk te kunnen blijven kijken naar b.v. een F1-race.
 
Zo kun je zien dat je opgelicht ben waar je zelf bij staat , die prijsverhogingen komen wel bij viaplay .
Dat staat ook in de kleine letters , dus in mei komt er gewoon weer een verhoging , daar is Viaplay goed in 🤣.
 
En ze sleuren F1TV mee.
Je zou bijna hopen dat Max heel slecht gaat presteren, dan gaat het opzeggingen regenen.

Maar hoelang blijvende de nu reeds lopende F1TV-jaarabonnementen nog bestaan? Verdwijnen die t.z.t. ook nog????
ViaPlay heeft de boel aardig lopen verzieken, en de FOM is geen haar beter.
 
Wordt een duur grapje zo idd. Andere optie is om via een vpn in ander land een Google of Apple account aan te maken en dan F1tv te kopen. Dan kijk je relatief goedkoop F1.
 
Terug
Bovenaan