Viaplay wil ‘meer Nederlands’ worden

Was te verwachten, net zoals de flinke prijsverhoging, ze hebben zich gewoon misrekend over het aantal mensen dat willen betalen voor hun (slechte) streaming service,
 
En:

De positieve benadering: Meer abonnee's.
 
https://www.totaaltv.nl/nieuws/viaplay-koopt-na-formule-1-meer-autosport-uitzendrechten/
Ben benieuwd wat het gaat worden met viaplay want ook met deze aankoop gaat het verschil niet maken ook de voetbal niet en ik denk hetzelfde over het on demand gedeelte. Denk niet dat mensen daar 14 Europ per maand voor over hebben of weer bereid zijn een jaar abo te pakken. On demand is leuk maar niet onderscheidend genoeg dat ik daar 14 Euro per maand voor ga betalen. Let wel..als je kan delen scheelt het wel fors in de kosten. Hoe dan ook voor het on demand gedeelte zou ik het er niet voor over hebben.

Gaat zich om formule 1. Ze kunnen denk ik heel moeilijk op eigen benen staan. Ook mbt het 4K gedeelte gaat hem niet worden. Men zegt een lineair kanaal te willen los laten maar gaat niet gebeuren en zoals gezegd 4K is geen optie. Iets dat in de sport wereld_zeker in 2023 waar veel mensen geìnvesteerd hebben in een moderne tv_ als een meerwaarde kan worden gezien om de algehele kijk ervaring te vergroten. En we weten dat het meteen beschikbaar kan zijn middels datzelfde lineaire kanaal wat de providers wel als mogelijkheid kunnen aanbieden. Het gaat dus wel en wel meteen maar niet via een streamingsapp waar live sport op uitgezonden wordt. Dat gaat hem nu niet worden en de komende jaren ook niet. Dan kan je zeggen dat er ook wel onvrede zou kunnen zijn , juist omdat je weet dat deze optie per wel meteen beschikbaar zou kunnen zijn bij de providers en in het verleden ook zo aangeboden werd.

Misschien dat de providers zich samen moeten pakken en Viaplay over bieden. Ik weet niet of dat een optie is maar als dan zou viaplay er wel eens een probleem bij kunnen hebben. In de Eredivisie schijnen de providers zich ook al samen gepakt te hebben. Geen idee of men dat in deze ook wilt overwegen. Hoe het precies loopt of dit een goed idee is ik weet het ook niet wat men in ieder geval moet beseffen is dat als viaplay niet overboden wordt we weer 4 jaar aan viaplay vast zitten. Of dat nou zo,n fijne gedachte is..de beloftes die ze nooit nakwamen, sommigen mensen hebben nog problemen met de stabilteit app/ streams,geen 4K..zeg het maar. Ik zal viaplay niet missen misschien denken anderen daar heel anders over, maar is mijn mening.

Jullie mening geheel anders? Ik lees het graag.
 
Laatst bewerkt:
Ik kijk met F1TV, en dat is wel te doen via de pc en smartphone. maar ik mis idd wel de 4k uitzendingen van Ziggo destijds. Hoewel ik niet graag extra betaal voor iets wat ik eerst via ziggo sport kon kijken, vind ik de prijs van F1TV wel redelijk. Viaplay is mij te duur.
Zou mooi zijn als de tv providers samen zouden werken en viaplay overbieden.
 
Ik kijk met F1TV, en dat is wel te doen via de pc en smartphone. maar ik mis idd wel de 4k uitzendingen van Ziggo destijds. Hoewel ik niet graag extra betaal voor iets wat ik eerst via ziggo sport kon kijken, vind ik de prijs van F1TV wel redelijk. Viaplay is mij te duur.
Zou mooi zijn als de tv providers samen zouden werken en viaplay overbieden.

Helemaal mee eens
 
hey, leuk.... maar helaas niet voor android....
Ja helaas, vreemd ergens omdat Linux & Android dicht bij elkaar zitten. Dus dan maar een Laptop & HDMI kabel. (Cast meestal de international feed naar de TV en dan experimemteer ik met een 32" HD TV + laptop (9 onboard en dan nog de drivertracker in het hood scherm)
 
Terug
Bovenaan