Viaplay gaat mogelijk weg uit Nederland

Fom doet dus gewoon zoals zij het willen kennelijk houden ze zich niet aan aan termijn want als het hen uitkomt gaan ze die voor de partij viaplay gewoon verzetten.
Dat je hiermee een andere partij benadeelt maakt hen niks uit . Men heeft daar bij viaplay zich verrekend dat is het risico van het vak maar het FOM zal wel effe zorgen dat het goed moet komen met viaplay. Niet te geloven.
Dhr zwanenveld die was van dit gedrag van het fom reeds op de hoogte.
Lees onderstaande nog maar eens goed.
Citaat:"In tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten, wordt er geen vaste termijn gehanteerd waarbinnen geïnteresseerde partijen zich moeten melden bij het FOM. “Het enige wat ik hierover kan zeggen is dat het bij elke sport anders werkt”, aldus Zwaneveld. “De één heeft alles heel nauwkeurig uitgeschreven, de ander heeft helemaal niets op papier. Het ligt er ook aan hoe groot een sport is. En hoe ze het in het verleden altijd hebben gedaan en hoe dat zich vervolgens verder heeft ontwikkeld. Maar onderaan de streep is het altijd weer afwachten. Het is maar net waar de rechtenhouder het meeste belang aan hecht. De één gaat voor de grootste zak met geld, de ander voor de inhoud en weer een ander voor het promotionele gedeelte. Elke rechtenhouder doet het op zijn eigen manier.” Einde citaat.

Bron..zie het stukje van zwanenveld op motorsport.com

Precies ze doen het op hun eigen manier dat is wel duidelijk. Dat zien we nu mbt de voetbal rechten ook.
Viaplay die moet nu weer kansen en nog meer geld binnen harken. Iets wat ze voorheen ook deden door Ziggo destijds te overbieden.
Straks zitten wij weer met ze opgescheept. Ze hebben overboden en zich vergist maar het FOM gaat viaplay nu helpen..
 
Laatst bewerkt:
Het is voor mij onbegrijpelijk wat die mediabedrijven zien in gedeeltelijke overname van een bedrijf dat in Nederland gedoemd is ten onder te gaan. Meer dan 1 miljoen abonnees? Ik geloof daar niks van. Symptomatisch dat Viaplay het aantal niet kan (lees gerust wil) onderbouwen. Die 30% is overigens door Jarco iets naar boven afgerond. Ik kom zonder rekenmachientje tot 28,4 % van het aandelenpakket:).

Naar mijn mening wordt het afschaffen van jaarabonnementen in Nederland juist de doodsteek voor Viaplay. In december zal nog een groter aantal dan vorig jaar van de maandabonnees afhaken en het is sterk de vraag of het merendeel in maart zal terugkeren om een woekerprijs op te hoesten. Hetzelfde geldt zeker ook voor de jaarabonnees wanneer de 12 maanden van hun abo zijn verstreken.
 
Gewoon wachten op de ondergang, en intussen een maandabbo nemen op F1 pro, of via een andere manier ;)
 
Klopt.
De prijs zit ook in de films en series.
Daar zijn voldoende alternatieven en daar is genoeg geld om te investeren.
En daar hebben we F1 pro nog. Die nog wel jaarabonnementen aan gaat bieden.
Maar ze willen kostte wat kost door. Ze moeten wel..nou fijne positie om dat in het vooruitzicht te hebben met all risicos van dien.
De prijs zal ook nog wel een keer verhoogd moeten worden maar om winst gast het kennelijk niet want ze willen jaar en en uit in Nederland blijven.. kostte wat het kost.
Nu komt het FOM hen ook nog eens helpen terwijl je ook zou kunnen stellen dat Ziggo de aankoop heel goed kan gebruiken.
Viaplay heeft gegokt en verloren dat is het risico van het vak maar ze staan zich kostte het wat het wil ,om niet om te vallen.
Lijken de banken wel die destijds ook zij geholpen zijn behalve dat het FOM nu zonder viaplay niet genoeg centjes binnen kan harken.
Alsof Ziggo ook zonder viaplay niet al genoeg op moet hoesten.
Er is geen markt zegt de FOM maar als viaplay zich verrekend hoor je hen nu niet te helpen.
De anderen willen het niet maar hebben ook vermogen daar kan Ziggo niks aan doen nog even afgezien dat Ziggo ook de F1 heeft geholpen om het hier mooi oop de kaart te zetten.
 
Laatst bewerkt:
Als het FOM helpt moet Ziggo misschien maar eens stoppen met Viaplay te helpen met het Extra kanaal. Geen Lineaire ondersteuning meer. Want ze hebben toch alles op orde dus waarom dan nog het lineaire kanaal zou je zeggen.
Als het dan mis gaat laat ze dan aub ook met de arrogante houding de ISP,s te schuld geven of uiteraard makkelijk naar de klanten wijzen.

We weten wel beter. Ze zullen de providers altijd nodig hebben nog even afgezien dat er op de mediaboxen ook de app van viaplay moet komen en deze app dient aangepast worden aan de decoder. Ware het niet dat je op voorhand weet dat KPN en co maar al te graag blijven helpen.Dus zal Ziggo helaas moeten volgen lijkt me..


Want uiteraard willen ze de hulp blijven krijgen. Ook van het FOM zoals we nu weten.
Straks gaan we het weer krijgen:.. vanaf Juni stoppen we met het lineaire kanaal. Tsja je weet dat het volstrekte onzin is.
Laat Ziggo dan maar eens stoppen met de club uit Zweden te ondersteunen om nog meer geld in het laadje te krijgen. Want uiteindelijk gaat het Ziggo dan nog meer centjes kosten.

Lees dit nog maar eens:
https://www.totaaltv.nl/nieuws/het-...-1-bij-viaplay-in-veel-betere-beeldkwaliteit/
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan