• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Vervanging Arris Modems

HP Deskjet

Forum Gebruiker
Berichten
2.994
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Gisteravond (19-05-2005) heb ik een telefoontje van UPC gehad.  Mijn Arris modem wordt volgende week vrijdag vervangen omdat die modems van Arris storingsgevoelig zijn.  Hebben anderen ook zo'n telefoontje van UPC gehad?

Postcode 3014
 
ik heb nu al vanaf begin april problemen met deze modem. internet icm telefonie was gewoon slecht :9, internetsnelheid = traag en telefoon werkte niet als mijn internetverbinding weer op "normale" snelheid werd gezet.
Ik heb in totaal 7 keer gebeld (met mijn gsm) en 7 keerhebben ze mijn probleem niet kunnen oplossen. Er was een storing in het systeem en die was moeilijk te verhelpen.
Totdat ik eergisteren gemaild heb naar COAX, en je kunt het raden; alles werkt nu zoals het hoort.
En nu afwachten of ik mijn vergoeding daadwerkelijk verrekend krijg over de dagen dat mijn snelheid drastisch verlaagd was.
daarbovenop komt nog dat de installateur zijn werk niet "goed" gedaan heeft. de kabel naar het witte kastje is slordig mee omgegaan en steekt nu uit de muur (groene kabel is gewoon te zien). dit wordt wellciht vandaag verholpen tussen 12.00 en 18.00. Ik ben benieuwd of ie komt opdagen.

maar na deze toedracht heb ik dus ECHT geen zin om nog eens van modem te wisselen,.... stel je eens voor zeg. Ik hoop niet dat ik wordt opgebeld, net nu het allemaal zo lekker werkt ;D

groeten,
Lazyboy
 
Terug
Bovenaan