nou dat was snel, odi module al binnen(10 dagen) serienummer van hawei eringezet en gaan, de fs module lijkt of kapot of gebannen op netwerk T-Mobile(hoe weet ik ook niet

Welke router gebruik je? Even instructies nog een keer doornemen en opslaan en rebooten van de module. Even geduld de module moet ook opstarten VLAN opgeven in unifi en kijken of je poorten goed staan misschien.
 
Gebruik de RB4011iGS+5HacQ2HnD, even voor de duidelijkheid, de fs module werkt dus niet meer die is of gebannen of kapot(krijgt geen O5) heeft maand of 2 prima gewerkt.

De nieuwe odi module werkt zonder problemen na invullen vendor en sn.
 
Het is opgelost.
Mijn Fritzbox 5590 werkt nu weer perfect op het GPON netwerk door middel van serienummer kloon.
Dus Jullie modules zouden nu ook moeten werken.
 
Ik heb het Vendor ID en S/N van mijn Huawei erin gezet, ik zie dat hij van O2 -> O3 -> (n even wachten) O5 gaat, maar enig moment later springt hij weer terug naar O2.
Iemand nog een tip om mij in de goede richting te krijgen?
 
Ik heb de DFP-34X-2C2 met FW V1.0-220923, ik weet alleen niet of de IGD of SFU variant is. En het is inderdaad via Odido. Ik heb de handleiding van FiberDude gevolgd voor het instellen (ook de optionele stap voor het profiel)
 
Ik kan het zelf niet testen, maar even voor de zekerheid:
Bij GPON SN begin je ook met HWTC gevolgd door het serienummer (laatste 8 karakters)?
 
Hij staat als volgt ingesteld, achter het GPON SN staan nog 8 tekens (die ik van de achterkant van de Huawei module overgenomen heb, (48565443 eraf gelaten)

1702038323159.png


Ik heb een factory reset gedaan van de module, daarna geeft hij aan dat de LOID status "WRONG" is:

1702039455131.png

(het doorlopen van O2->O3->O5 gebeurd overigens nog steeds
 
Laatst bewerkt:
Goedenmiddag,

Een tijd geleden heb ik de FS GPON-ONU-34-20BI aangeschaft en geïnstalleerd. De module werkt en ik heb internet. Alleen de snelheid van de module valt me tegen.

Met de Huawei module haal ik altijd een download snelheid van ongeveer 950 mbit/s. Met de FS module varieert dit tussen de 800 en 900 mbit/s. Zijn er meer mensen die hier problemen mee hebben gehad? Is dit misschien een configuratie probleem? Of zou ik misschien een andere module moeten kopen, welke wel de volledige snelheid geeft?

Ik heb recentelijk mijn USG-PRO4 vervangen, omdat ik dacht dat het misschien aan de SFP poort van dat apparaat lag. Mijn nieuwe UXG-PRO geeft echter hetzelfde resultaat. Het lijkt er zelfs op dat de snelheden met mijn UXG nog lager zijn, zelf na het resetten van alle apparaten in mijn UNiFI netwerk.

Alvast bedankt voor de reactie,

Groeten,
Joost
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan