• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

vervangen arris modem

A

ack1962

kreeg vandaag telefoon van upc dat ze maandag 23 mei de modem komen vervangen i.v.m met de vele problemen die ze hebben met de arris modem.
wie heeft er nog meer een telefoontje gekregen hierover en welke modem komen ze nu plaatsen, heb het grvraagd maar de persoon wisat niet welke modems er nu komen.
wie weet er meer hierover

groetjes aad
 
Het word waarschijnlijk een Webstar Scientific Atlanta modem. Werken met aanzienlijk minder storingen
 
Beetje gelul ik snap niet dat iedereen zo'n probleem heeft met Arris ik heb echt helemaal nergens last van telefoon perfect en internet met 4 pc's en laptop gewoon dik 19 mbit draaien ik snap het echt niet
 
ff het volgende ik heb nergens om gevraagd ik ben gebeld door upc ik heb nu geen problemen meer maar heb niet om vervanging gevraagd dus ff voortaan op je taal gebruik letten met je gelul en zo
 
Arris is een cornerstone cm200 modem,

Bij mij wordt deze op 24-5 omgeruild daar ze toch enige problemen hebben met de configuratie hiervan.

ze kunnen met gemak 35 mbit aan probleem zit hem alleen in de configuratie,

hopen dat dit helpt.

frekkel
 
Bij mij had ik soms 5 a 6 keer per dag geen kiestoon elke keer resetten en dan ging het wel weer tot vorige week upc belde voor een modemwissel en die monteur vertelde dat bij bepaalde klanten de modem vervangen wordt voor een door upc en arris getest verbeterd model en eerlijkheidhalve moet ik zeggen dat nu de problemen over zijn ::)
 
Is ook niet persoonlijk bedoeld aadk01 maar ik lees er zoveel over dus vandaat dat bericht
 
Terug
Bovenaan