Verschil ziggo/kpn glasvezel

Daarom zei ik ook, mocht ik ooit willen overstappen @CreativeS . Tot nu toe doet Ziggo het goed, ik krijg waar ik voor betaal, MET goeie service(ligt ook aan jezelf, altijd netjes blijven tegen de HD medewerkers) ;)
 
Niet helemaal mee eens. Gebruiksgemak is wel een hele grote pré hoor. Door de tijd heen wil je dat wel eens vergeten, maar KPN heeft nog een hele grote inhaalslag te maken op Ziggo. Ja, het werkt... maar gisteren ook weer. Die heerlijke thumbnail bij spoelen. Daar kan geen [8][0][0] + >> tegenop :)
maar iedereen vind wat anders belangrijk , en niemand zegt dat je moet , maar kan en dat is wat anders
en steeds meen mensen gebruiken bv nl ziet en is voor tv gedeelte minder belangrijk , om maar wat te noemen als voorbeeld
 
Maar dan wordt je nooit een long time klant bij Ziggo en mis je al de aanbiedingen die ze voor trouwe klanten hebben. Oh nee, wacht... ???
Ik dacht al , heb ik ergens overheen gelezen ? Noem mij eens 1 long time klantvoordeel bij Ziggo ?
 
Misschien alweer vergeten, maar: Ziggo heeft het laatste jaar diverse trouwe klanten een jaar lang Film1 cadeau gedaan, of Ziggo Sport, of ESPN.
Niet omdat die klanten dreigden met opzeggen, maar gewoon zo.
 
Nou ben ik al klant sinds dat bArt als provider op de Eneco kabel beschikbaar kwam. Ik weet niet wanneer dat preciesis geweest maar ik kan me wel herinneren dat dat de tijd was dat ik nog jong en viriel was. Ik heb nooit een aanbieding ontvangen! Nog nooit. M'n F5 knop is grijs van het verversen van m'n inboxje. Misschien hebben ze de ex Eneco/UPC klanten over het hoofd gezien.
Weggaan omdat het gras groener lijkt aan de overkant zal ik niet snel doen. Ik weet wat ik nu heb. Maar toch.
 
Ik ben met je eens det de klanten uit FUPC gebied nog steeds minder waar voor hun geld krijgen bij Ziggo.
 
Terug
Bovenaan