verschil tussen chello en mafia

U

unreal

UPC heeft vermoedelijk ooit personeel geworven met een advertentie die hier op lijkt.

Ben je creatief met boekhouden, kan je niet rekenen, wil je niet luisteren naar klanten, kom bij UPC werken hier ligt een levensinvulling voor je klaar heb je daarbij ook een natuurlijke afkeer van klanten dan willen wij je graag hebben!

Zodoende is de financiële administratie (Billing) nu gevuld met blinde, dove, dyslectische en dyscalculatische boekhouders met naar het schijnt maar één doel (opgesteld door het hogere kader) "geen cent terug". Af en toe komt er nog wel eens geld terug bij de klanten maar dan verhogen ze bij Chello gewoon de abonnementsprijs. Heb je, als klant, dan wat morele problemen met het leegplunderen van je bankrekening dan moet je gaan bellen en dan komt het volgende doemscenario tevoorschijn.

"Dit gesprek kost circa 10 eurocent per minuut" wat de vriendelijke mevrouw dan eigenlijk bedoeld is dat "dit gesprek" weggegooid geld is want na de eerste minuut (die dan 20 eurocent heeft gekost) komt doorgaans de mededeling dat door grote drukte UPC niet te bereiken is en probeert u het op een ander tijdstip nog eens. Een grotere Zen-ervaring is tegenwoordig bijna niet mogelijk want waar wordt iemands geduld nog meer op de proef gesteld dan bij UPC, zelfs Nuon kan daar niet aan tippen. Elke keer bellen voor 20 eurocent en dan uiteindelijk niemand te spreken krijgen dat is een hele goede manier om je karakter te vormen. Als het eens lukt iemand te spreken te krijgen verloopt het gesprek doorgaans ook totaal anders omdat de klant vermoedelijk net DIE medewerker bij UPC heeft getroffen die gestoord is in zijn dertigste spelletje Free Cell van die dag op het moment dat de klant belde. Waarna hij of zij je toesnauwt dat je het mag zeggen. Klant verkeert dan zelf nog in een half-trance van de klanken van Richard Clayderman en zijn Ballade pour Adeline en eigenlijk weet klant na een half uur Claydermannen niet eens meer waarom die eigenlijk moest bellen. De zen-trance wordt dan meestal wel snel doorbroken door de vol onbegrip snuivende UPC-er die het nauwelijks kan volbrengen om de wauwelende klant aan te horen.

UPC is een prachtig bedrijf als er geen klanten zouden bestaan. Het lijkt zo eenvoudig. Er ligt een kabel in de grond en met die kabel heb je een aantal producten waar heel Nederland op zit te wachten, Kabeltelevisie, Digitale Televisie, Internet en Telefoon. De kip met de gouden eieren en dat zou het ook kunnen zijn als er dus geen klanten waren. Natuurlijk wil UPC wel afnemers van de producten maar die moesten ze verbieden te zeuren, zaniken, zuigen en op hun geld te letten. De bedrijfsstructuur van UPC zit als volgt in elkaar, er is een onderlaag van mensen die echt werken en het nog proberen voor de klanten, zoals de mensen bij de klantenservice en de tweede lijn van Chello. Deze UPC- ers moeten tegen de stroom in roeien met riemen die al lang geleden door het midden- en hogere kader uit hun handen zijn geslagen. Dan is er het middenkader. Het middenkader brengt de hele dag door achter het beeldscherm en maakt lijsten, lijsten hoe lang medewerkers met klanten praten (3 minuten is de max) hoe vaak de medewerkers naar het toilet gaan (te vaak kost je je pauze) en dat soort belangrijke zaken, daarnaast roken ze zich een pukkel in het rookhok en rennen van de afdeling af onder het slaken van kreten als "dat is niet mijn werk" als er weer eens een foute mailing de deur uit is gegaan en de klantenservice overspoeld wordt door klanten die hun abonnementen op alles tot en met de Telegraaf willen opzeggen. Verder is er het hogere kader, dat loopt af en toe over klantenservice, deelt minzaam glimlachjes uit en heeft tot doel het stellen van doelen. Een dagtaak is dat. Die doelen worden weer het doel van het middenkader en klantenservice mag daar verder mee roeien, tegen de stroom in, terwijl de stroom steeds sterker wordt.

Wordt er eigenlijk nog wel gewerkt bij UPC. Wel degelijk. De vriendelijke mevrouw of meneer aan de andere kant van de lijn probeert het echt wel maar komt nauwelijks verder dan de klant zelf. Probeer het maar eens, problemen oplossen als je de afdeling niet mag verlaten, klanten helpen hun geld terug te krijgen als de afdeling Billing al zes weken neemt om een mail te beantwoorden, een mail die dan ook nog uitsluitend tussen 10 en 11 uur 's ochtends verstuurd mag worden. Krijg je dan misschien eens iemand van Billing te spreken dan verandert zo'n persoon ook nog eens in een katatonisch wangedrocht. Is het dan gek dat de mensen van de klantenservice van UPC kampioen zijn in Free Cell, meer valt er voor ze uiteindelijk ook niet te doen. Maar je moet ze ook niet storen bij Free Cell, er zijn grenzen die zelfs een klant niet mag overschrijden.

Voor UPC had het zo mooi kunnen zijn, zonder klanten.
Voor de klanten had het ook zo mooi kunnen zijn, zonder UPC.

En het verschil tussen UPC en de maffia?
De maffia is georganiseerd.
 
ja zo ie het maar net
ik krijg al spontaan eczeem als ik zo,n fcg
celler aan de ljin krijg en dan clayderman op de achtergrond altyd hetzelfde geneuk.
 
Ik wil graag de volgende rectificatie. Freecell moet Patience zijn. Freecell is veel te ingewikkeld ???
Ik vraag me af hoe unreal aan al deze insite-information komt. Volgens mij werk je er zelf.

groetjes,
Joepiesie medewerker.
 
Alles goed en wel, maar toch niet HELEMAAL waar. Soms, héél soms, tref je net die ene medewerker van de helpdesk die misschien net onder de (koude) douche vandaan komt en dus wel wakker is. Voorbeeldje? Mijn buurman had laatst last van een steeds resettende COM21, elke keer dat ie het net op wou. Laat die snuggere knaap van de helpdesk al na 30 (DERTIG) minuten erachter zijn dat zéér waarschijnlijk de netvoedingsadapter van het modem defect zou zijn. EN LAAT DAT NOU NOG WAAR ZIJN OOK !!!!!!!! Helaas duurde het wel een dikke week voordat mijn buurman eindelijk een andere adapter kreeg. :][
 
verschil tussen chello en mafia
Chello: dankzij chello heb je een internetverbinding, en ben je nog in leven
Mafia: Ehh...je krijgt een kogel door je hoofd...gevolg: DOOD
shutup.gif
 
hehehehe ik vindt hem leuk :D

Al ben ik dan nu werkeloos.....heb dat nog liever als dat ik bij UPC moet werken :) (was me eigen keus btw)
 
Typisch gevalletje gefrustreerde Chello abonnee... Ik vind het als voormalig eerste-lijnsmedewerker van UPC prettig om te horen dat je ons de schuld niet geeft van het moeilijk bereikbaar zijn van ons geweldige bedrijf.

De reden dat de klantenservice overbelast is, komt omdat men vaak onnodig snel de helpdesk inschakelt. Als men de principes EKDZ en RTFM zouden toepassen dan hadden wij 80% minder telefoon gehad. (EKDZ= Eerst Kijken Dan Zeiken), (RTFM=Read The Fucking Manual).

Het zegt toch genoeg dat sinds UPC van de beurs verdwenen is, het ook niet meer in de consumenten programma's te zien is?

Het UPC Pesten lijkt wat uit de mode. Het is gewoon het oeroude kudde gedrag wat er toe geleid heeft dat er ineens zoveel onevenredige aandacht kwam voor de kwaliteit van UPC.

Over het nog slechter bekendstaande Wanadoo Cable van Casema verschijnt nooit ook maar een negatief woord in de Media. Hoe komt het dat deze volle dochter van France Telecom zo buiten schot blijft?
Over de gerechtelijke uitspraak dat Casema geen nieuwe abonnementen mocht aanbieden totdat zij haar service op peil had, is met geen woord gerept.

Gun UPC de kans om zijn zaakjes op orde te stellen of zeg anders je abonnement op als je niet tevreden bent!
 
Nou ik kan je gerust stellen, zoek maar eens in een zoekmachine op "Wanadoo Sucks" of "Casema Sucks" krijg je genoeg anti-wanadoo site's....en dat 't hier niet staat is best wel logisch.....het is hier een CHELLO site.

Chello is van UPC dus is dit de juiste plaats om UPC af te kraken, dat hebben ze ook verdiend....UPC heeft al genoeg tijd en kansen gehad om de zaakjes op orde te stellen....maar doen hier geen ene flikker aan.

Bellen met jou of een van je andere sukkelige-collega's helpt ook geen ene flikker.....ze zeggen met een chago stem van hier tot tokyo "Ja ik ga er een dossier voor maken en stuur hem dan door, u wordt vanmiddag terug gebeld door mij zelf" ! Mooi niet dus....heel dat UPC is één en al leugen....en kon ik me abbo maar opzeggen...ik heb he nog geen jaar dus is dat niet mogelijk.....en een andere oplossing is hier niet. Of een aparte lijn voor 56k laten leggen (al is dat sloom, altijd nog beter als UPC) maar dan betaal je ook nog is abbo aan KPN...wordt helemaal duur.

Als jullie nou gewoon is je WERK goed zouden doen (met nadruk op WERK(en))....inplaats van de hele dag te zitten Patience.......Of FREE CELL natuurlijk ;D

Toen een paar maanden geleden UPC uitstel van betaling had aangevraagd was d'r bij mij een kleine hoop dat ze falliet zouden gaan....hoor je vaak als ze uitstel van betaling aanvragen....helaas was dit niet zo, hadden we misschien ESSENT hier gekregen....ik val namelijk net buiten dat gebied......

UPC ZUIGT GEWOON....SNELHEID IS NU DAN WEL OKE...MAAR HOELANG HOUDEN ZE DAT VOL......NIET LANG DENK IK, HEB DAT VAKER GEZIEN.....EN DE BOEKHOUDING (Als jullie dat woord daar tenminsite kennen) WORDT OOK GEDAAN DOOR MENSEN DIE JE ZO ERGENS UIT VERWIGSTAN HEB GEHAALD ZONDER ENIGE OPLEIDING......

UPC ZUIGT !!! EN HARD OOK :} :} :}
 
Terug
Bovenaan