verschil in behandeling van klanten in oud ziggo gebied en oud UPC gebied

Status
Niet open voor verdere reacties.
T

tinus_oost

Oud Ziggo gebied mag gratis tot 3 smartcards registreren en oud UPC gebied mag dat niet, terwijl het technisch gewoon werkt en ik de apparatuur en kaart in huis heb. ze zouden me nog terugbellen z.s.m. i.v.m. verkeerde informatie die werd verstrekt aan mij maar dat z.s.m. is nu inmiddels 3 dagen geleden.+ oud UPC-klanten kunnen vanaf maandag fluiten naar Syfy en 13th Street en nog een zender, wel meer betalen. Geweldig! ik betaal hetzelfde bedrag als oud ziggo gebied aan dezelfde maatschappij en wil dus ook dezelfde behandeling of een compensatie ! in plaats daarvan mag ik extra gaan betalen voor een huurbox voor op de slaapkamer.

Ik ben BOOS ! ( en dat is zacht uitgedrukt )
 
Waar baseer je het op dat het technisch werkt?

Oud UPC en oud Ziggo gebied werken met andere encryptie en apparatuur uit het oud UPC gebied werkt niet in het oude Ziggo gebied en de smartcards uit het oude Ziggo gebied werken niet in het UPC gebied.

Het huur model geld in het gehele Ziggo gebied en er kunnen nu nog ongeregistreerde Ziggo smartcards geregistreerd worden voor de tijd dat ze er zijn. Het model van Ziggo is het huur model en die smartcards in eigendom hebben ze liever niet meer. Ik denk ook dat je deze klacht beter bij Ziggo zelf kan neerleggen dan op een gebruikers forum.
 
Ik weet dat het werkt, omdat de kaart van mijn schoonouders bij mij gewoon werkt in mijn ontvanger ( zij zitten in oud ziggo gebied ) zij kunnen gewoon extra smartcards activeren. zij hebben echter een standaard pakket en ik een top pakket, anders was het simpel opgelost.

Verder gaat het me er om dat er verkeerde informatie aan mij is verstrekt, ik heb namelijk de ontvanger en smartcard geregeld nadat ik dit eerst aan Ziggo had gevraagd of dit kon en het antwoord was dat dit inderdaad kon, vandaar mijn boosheid. verder wordt ik gewoon niet serieus genomen, 2 uur aan de tel gehangen, kastje naar de muur gestuurd. toen beloofd dat ik er over terug zou worden gebeld de volgende dag, maar dat gebeurd dus gewoon niet.

Ik wil gewoon dat deze misstanden bekend worden
 
Nagra is aanwezig in het "oud-ziggo" gebied (gele 'N') en (wat ik gelezen heb) is dat irdeto beschikbaar is in het "oud-upc" gebied.

n.jpg


Waar baseer je het op dat het technisch werkt?

Oud UPC en oud Ziggo gebied werken met andere encryptie en apparatuur uit het oud UPC gebied werkt niet in het oude Ziggo gebied en de smartcards uit het oude Ziggo gebied werken niet in het UPC gebied.
 
Oud UPC en oud Ziggo gebied werken met andere encryptie en apparatuur uit het oud UPC gebied werkt niet in het oude Ziggo gebied en de smartcards uit het oude Ziggo gebied werken niet in het UPC gebied.

Nee hoor, inmiddels heeft oud-ziggo en oud-upc hetzelfde signaal, dus met beide encrypties. Als je jouw ziggo ontvanger met smartcard meeneemt naar UPC gebied kun je daar kijken. Dat is bevestigd door o.a. mensen in Alkmaar (oud UPC) op dit forum.
 
Oud Ziggo (Ziggo B.V.) en oud UPC (Ziggo Services B.V.) zijn op de achtergrond nog 2 losse bedrijven. Beide bedrijven bieden dus nog verschillende diensten aan. Al worden ze wel steeds meer naar elkaar toe getrokken.
 
Oud ziggo gebied mag gratis tot 3 smartcards registreren en oud UPC gebied mag dat niet, terwijl het technisch gewoon werkt en ik de apparatuur en kaart in huis heb. ze zouden me nog terugbellen z.s.m. i.v.m. verkeerde informatie die werd verstrekt aan mij maar dat z.s.m. is nu inmiddels 3 dagen geleden.+ oud UPC-klanten kunnen vanaf maandag fluiten naar Syfy en 13th Street en nog een zender, wel meer betalen. Geweldig! ik betaal hetzelfde bedrag als oud ziggo gebied aan dezelfde maatschappij en wil dus ook dezelfde behandeling of een compensatie ! in plaats daarvan mag ik extra gaan betalen voor een huurbox voor op de slaapkamer.

Ik ben BOOS ! ( en dat is zacht uitgedrukt )

Laat ik voorop stellen dat ik aan jouw kant sta.
Goed er is verschil maar je weet dat men dat altijd zo gespeeld heeft. Onderlinge concurrentie was er niet.
Ja het heet nu Ziggo dat klopt maar als ze het nu nog niet gelijk hebben getrokken dan kan je boos worden zoveel je wilt maar wat denk je dan met je boosheid bij de grote kabelaar te bereiken?
Het zal wel een keer gelijk worden getrokken...en eens kijken wat de Ziggo klanten( In ziggo gebied) dan te zeggen hebben. Niet veel let op mijn woorden. Ach het gaat zich mij nog niet eens op het gelijk hebben.
Hoe vaak heb ik mensen boos zien worden...de grote kabelaar maalt daar niet echt om. De meesten bleven zitten waar ze zaten en die mensen kan ik nog goed begrijpen ook.Als het gelijkgetrokken wordt dan kan je boos worden wat je wilt maar veranderen zal er weinig...
Tsja die Dekker met zijn 30 zenders in het basispakket ha ha ha..wat er voorheen gebeurde dat maakte hem destijds ook niets uit en nu denkt hij dat de markt het onderling wel regelt als Ziggo bepaalde stappen gaat zetten.
De markt regelt onderling niets. Dan kun je boos worden en kun je klagen ...enfin je weet wel wat het resultaat zal zijn. Aan de andere kant blijft het dan gewoon stil.
Misschien dat jullie die zenders alsnog erbij mogen krijgen maar de situatie ligt nu anders. Jammer ik snap je frustratie.

Ja je kan wat bereiken dan moet je kijken of er voor jou een alternatief is en dat deze ook aan jouw wensen voldoet.
Wat inleveren op internetsnelheid hoeft dan( ook dat is weer persoonlijk) niet echt een probleem te zijn. Dan moet je dus naar je tv product kijken wat daar je wensen en eisen zijn....Dan mag je hopen dat er mogelijkheden voor jouw liggen die aan je wensen voldoen.
Als dat zo is maakt de overstap en de investering ook niet zoveel uit.
Misschien dat je dan ook wat zenders mist( maar heb je er weer andere erbij) wat de grote kabelaar wel heeft maar toch je moet je wel afvragen of dat reden is om te blijven.
Bellen kan ik je niet veel over vertellen ik heb een mobieltje wat ik bijna nooit gebruik en ik ben bereikbaar( als het mij uitkomt).:)
Mijn visie jij mag daar anders over denken....ik weet ook niet welke opties jij hebt mbt een gelijkwaardig alternatief.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan