• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Verrassingszenders niet beschikbaar?

Status
Niet open voor verdere reacties.
R

r-blue

Als ik naar de specifieke kanalen zap(bijvoorbeeld RTL Crime/Eurosport 2) staat er; Dit programma maakt geen deel uit van uw abbonement.

Zijn er meer mensen met dit probleem?
 
Hier geen problemen. Komt je abonnement wel in aanmerking voor de verrassingszenders ?
 
Bedankt voor uw antwoord.

Ik heb Alles in 1 plus, zou er toch bij moeten zitten, want het staat zelfs op de factuur dat er 5 verrassingszenders bij zitten.

Ik denk dat ik me tot Ziggo moet wenden.
 
Kon je in het verleden deze zenders wel bekijken ? Wellicht zenders opnieuw laten inlezen en/of smartcard in/uit de decoder/module halen.
 
alles-in-1-plus

Tja,dit is een verwarrende omschrijving van Ziggo, wij hebben ook alles in een plus,er is door ons gekozen voor de internetsnelheid 60Mbps. en het Basispakket!
Tv. daarom valt er dus niets te zien op de 5 verassingszenders !!
 
Dit is niet juist. Ik heb ook het basispakket voor wat betreft tv maar kan gewoon de verrassingszenders bekijken. Bij jou zou het ook moeten werken.
 
Kon je in het verleden deze zenders wel bekijken ? Wellicht zenders opnieuw laten inlezen en/of smartcard in/uit de decoder/module halen.

Ja in het verleden wel, zal het proberen bedankt voor de tip.
 
Heb ziggo gebeld, na een half uur is het probleem opgelost, iets met de gegevens opnieuw naar de smartcard sturen o.i.d.
 
5 verassing zenders?

HRJ: ik heb heel even kunnen kijken naar 192 Tv.en Eurosport2, daarna zenders weg, gezien de reacties op het forum,denk ik dat ik Ziggo maar ga contacten.
 
De zenders wisselen elke drie maanden, u krijgt dus elke 3 maanden 5 andere zenders in uw verrassingspakket. Van november tot januari zijn het eurosport2, disney junior, history hd, rtl crime en 192 tv. U kan dit vinden op de Ziggo site. Als u ze niet kan vinden kan contact opnemen helpen.

Als u alles in een plus of extra heeft dan heeft u er recht op, dus ook met TV standaard in het pakket. Met TV Plus of TV extra komen er extra digitale radiozenders bij.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan