• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

verlies verbinding met ftp servers!! :(

Status
Niet open voor verdere reacties.
V

Venxir

Hoi, nadat ik grondig google en dit forum had doorgespit en geen logisch antwoord kon vinden besloot ik maar om het te gaan vragen.
ALs ik met bijv een ftp programma(flashfxp, cuteftp, whatever) download van een ftp server van iemand anders gaat het downloaden zomaar omlaag van 40kb/s naar 30, 25,23,20,10, todat hij bij de 0kb/s en tijdje blijft hangen en daarna wordt gezegt conneciton failed of connection timed out.dit is zeer irritant en koste me al een ban bij een server omdat ik weer auto reconnect.Maar ik kan dus ook nooit weg gaan en als ik weg ga verlies ik mijn vrije slot of een ftp's waardoor iemand anders er snel tussen jumpt.Ik heb al aan wat andere chello gebruikers gevraagd maar die hebben dit helemaal niet, waar kan dit aan liggen.

specs: Win XP pro
woonplaats:Gelderland(wageningen)
kaarten:3d-kaart, geluidskaart en de 3com chello kaart
AMd athlon 550 mhz met 256 mb RAM

Ik zie hier niks verkeerds, A.U.B help me want dit is ehct niet fijn!

groeten,Venxir
 
Kijk es of kazaa niet met 16kb/s (max van chello) aant uploaden is, als dat het geval is is er geen ruimte meer voor het 'ik heb weer wat binnen! stuur me meer!'-pakketje en zul je dus ook niks meer binnen krijgen
 
Probeer je FTP client eens op "passive mode" te zetten!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan