Verkooptechniek of niet. Straks echt aansluitkosten als ik me nu niet inschrijf?

casperd

Forum Gebruiker
Berichten
2.210
Internet
  1. Ziggo
  2. KPN
Digitale TV
  1. Ziggo
Je kant natuurlijk altijd hopen dat er ergens in de toekomst er aanbieding komt zonder aansluit ,osten. In ieder beval bij KPN willen ze altijd iemand bij je lamgs sturem om de ONT te installeren.
 

Bordewolf2022

Forum Gebruiker
Berichten
1.030
Internet
  1. DELTA
Digitale TV
  1. DELTA
Voor de goede orde:
* Er zijn projecten waarbij men alleen de toekomstige abonnees aansluit (om het even welke provider men op het netwerk kiest)
* Er zijn projecten waarbij men iedereen aansluit, maar je moet wel aangeven dat je aangesloten wil worden. Dat laatste zou ik altijd doen. Eenmaal naarbinnen heb je toch weer meer keuze voor providers.

Verder zou ik al het gezeur over de tv-dienst laten voor wat het is. Bij mij werkt alles tadeloos. Nee ze hebben nog een UHD, maar wat dan nog? Er zijn apps voor alle tv's straks (ook Tizen) en de streams zijn de laatste maanden retestrak zonder blokjes en storingen.
Dat was voorheen minder goed toegegeven, maar dat lijkt opgelost.
 

Pietlut

Forum Gebruiker
Berichten
1.448
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Ook voor de kernen wordt subsidie verstrekt. Maar Delta en eerder glasvezel buitenaf willen met dwang praktijken zoveel mogelijk geld verdienen, toen kwam KPN en toen kon het wel gratis.
Klopt.
In de gemeente van mijn ouders heeft KPN er een ten eerste een zootje van gemaakt.
Details ga ik jullie besparen.
Maar goed ze hebben destijds de kastjes overal in de woningen gelegd en er zouden nooit en te nimmer zulke belachelijke aansluitkosten gevraagd worden.
Waanzinnig om zulke bedragen te vragen.
Verkoop praktijken..niet intrappen.

Lekker bij Ziggo blijven.
Waarom zou je überhaupt over willen stappen?
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan