• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Verhuizing

G

gemerttower

Dag mede chello mensjes :)

Ik ga verhuizen, chello moet mee, ik ben er namelijk zeer over tevreden.
Maar de volgende situatie bestaat:

Op dit moment woon ik nog bij m'n ouders, waarvan ik chello (classic) gebruik, en zij Priority (heet dat eigenlijk nog wel zo tegenwoordig??)

Nu heb ik met opzeggingen nogal niet zo'n beste ervaringen bij UPC, maar het telgedeelte bij m'n ouders MOET blijven bestaan, samen met TV signaal natuurlijk. Voor mij op m'n nieuwe adres wordt het een compleet nieuwe oplevering, TV, Chello én ook tel. denk ik dat ik maar afneem bij UPC; ook daar zijn we zeer over te spreken.

Nu zag ik een leuke aanbieding: Chello extreme met het telabbo, ideaal zou ik zo zeggen, maar is dat telabbo tijdelijk, of gaan ze na een x aantal maanden alsnog splitsen dat je 80 euri betaald plus een telabbo, dit is namelijk niet echt terug te vinden. Dat chello extreme mogen ze best houden van me, maar samen met een telco abbo is het dan weer een erg scherpe aanbieding.

Waar ik zo'n beetje bang voor ben is wanneer ik m'n chello abonnement opzeg is dat UPC alle stekkers eruit rukken, en dat m'n liever oudertjes niet meer kunnen bellen en geen tv meer hebben.. Is dit tegenwoordig wat beter geregeld daar bij ons aller UPC ?
 
Je kan chello zonder problemen afzeggen. Dan heeft je ouders nog altijd tv.
Dat is bij mij ook gewoon gelukt. :6
 
Als jij chello al langer als 1 jaar hebt, zonder aanpassingen in abbo of evt. pakket, is je eerste contracttermijn van 1 jaar voorbij en kun per maand opzeggen. De rest blijft dan gewoon doorlopen.

Doe je het op deze manier, dan kun jij een nieuwe aansluiting aanvragen en profiteren van de welkomst aanbiedingen. Deze aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe abonnees, dus niets laten verhuizen, want dan ben je geen nieuwe abonnee.

Kijk eens op https://upc.nl/?index.php/PageID=138520
Je kunt een pakket afsluiten voor chello classic met voip telefoon voor € 49.95.
Dit geld voor het eerste jaar, daarna betaal je de normale prijs van (momenteel) € 64,90
 
Allereerst dank voor jullie antwoorden.. Helaas krijg ik op de pagina's die jullie aanbevelen alleen maar oracle errors :)
Zal het morgen nog eens proberen, maar ik kan gerust opzeggen en een nieuw abootje aansluiten op het nieuwe adres.

BTW, iemand ervaring met dat VoIP van UPC? op adsl werkt het nog niet zo heel fantastisch is m'n ervaring..
 
gemerttower zei:
BTW, iemand ervaring met dat VoIP van UPC? op adsl werkt het nog niet zo heel fantastisch is m'n ervaring..
Kijk hiervoor eens in UPC - telefonie
Bij sommige vanaf dag één prima, bij andere veel problemen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Terug
Bovenaan