Verhuizen blijft een ramp bij Ziggo!

goaltje

Forum Gebruiker
Berichten
1
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Ik verhuis binnenkort van oud Ziggo gebied (Voorburg) naar oud UPC gebied (Lelystad).

Tjonge wat een treurnis wekkende verhuisservice heeft Ziggo toch. Ik was vanaf 8:47 uur tot 11:13 continu aan het bellen om dit geregeld te krijgen. Herhaaldelijk voor tientallen minuten in de wacht gezet, gesprekken afgebroken... steeds weer opnieuw uitleggen met de oude postcode en de nieuwe postcode.

Uiteindelijk was de laatste Ziggo dame de slimste van allemaal. Zij heeft de volgende snellere handige oplossing voorgesteld; alles afsluiten op het oude adres en op het nieuwe adres een nieuwe account heropenen! Nog een voordeel voor mij ook want de eerste drie maanden met discount!

Eind goed, al goed, maar ik hoop wel dat de Ziggo organisatie hier wat van leert.
 
[...]
Uiteindelijk was de laatste Ziggo dame de slimste van allemaal.
[...]
Ja, het vrouwelijk geslacht is zo zwak nog niet. Ik had destijds een serieus probleem met de kabelaansluiting, waar al die kereltjes van Ziggo niet uitkwamen, maar uiteindelijk een dame wel.
 
…Uiteindelijk was de laatste Ziggo dame de slimste van allemaal. Zij heeft de volgende snellere handige oplossing voorgesteld; alles afsluiten op het oude adres en op het nieuwe adres een nieuwe account heropenen!

Vaak is dat geen optie omdat men het oude mail adres wil behouden.
 
Als je eigen ontvanger(s) hebt zijn die alleen nog maar bruikbaar voor de ongecodeerde zenders want je losse smartcards worden gedeactiveerd.
 
Eigenlijk was de laatste dame ook niet in staat om je verhuizing eenvoudig door te voeren. Mijn laatste verhuizing was in 1999 en ging toen (UPC) vlekkeloos. En zoals @Briolet al aangaf, geef je wel je Ziggo e-mailadres op.

@Webcare Ziggo al benadert via een Pb
 
Terug
Bovenaan