• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

verhuisbericht

Status
Niet open voor verdere reacties.
O

onneb

Over 6 weken ga ik op mijzelf wonen :><
heb nu een chello abbonement en die wil ik dan nog houden.
Maar wat kan ik het beste doen?
chello nu opzeggen of een verhuisberichtje door geven.
Of moet ik gewoon mijn smoel houden en gewoon mijn modem meenemen naar mijn huisje. Ik blijf trouwens in de zelfde plaats wonen O0

misschien kan ik mijn abbonement gewoon opzeggen en het modem meenemen en misschien werkt die wel in mijn andere huis.

Wie heeft een mooie oplossing....................... Alvast bedankt onneb
 
Als je gehecht bent aan je email-adres dan zou ik het verhuisbericht doorgeven aan chello.
Je neemt dan je modem mee naar het nieuwe huis, en daar komt dan een chello monteur langs om een en ander aan te sluiten.

Als je het niet erg vindt om een andere email adres te krijgen, dan zou ik het oude adres opzeggen en een nieuwe aanvragen. Profiteer je meteen van die actie! (eerste 6 maanden voor 39,95, geen aansluit kosten)
 
ja inderdaad dat is een goeie tip.
hoelang is trouwens het opzeg termijn bij chello?

EDIT: typo
 
Als je chello minimaal 1 jaar hebt is het opzeg termijn 1 maand.

https://info.nld.chello.nl/terms/artikel20.php
 
Volgens mij kom je pas in aanmerking voor een aktie als je langer dan x maanden geen Chello klant meer bent. Dat is altijd met akties, anders gaar iedereen opzeggen en opnieuw aanvragen ;)
 
Da's logisch, maar ik neem aan dat bij onnob de aansluiting op naam van z'n vader staat ;)
 
nu je het zegt hij staat wel opmijn eigen naam
 
Je kan een nieuwe aansluiting aanvragen onder de naam van je ouders, het modem etc. daarvan gebruiken, je e-mail adres aan je paps en mams geven en je eigen e-mail in je nieuwe huis gebruiken, niet de ideale situatie maar volgens mij werkt het allemaal prima :)

Misschien als je een docsis modem hebt kan je ook je eigen inloggegevens meenemen :)
 
UPC heeft volgens mij, met hun &^%#$&@% admininstratie, nooit door dat hij opzegt op adres 1 en aanvraagt op adres 2. Wel het nadeel dat je het e-mail adres enzo kwijt raakt/kan raken.
 
Volgens mij kan je het beste opzeggen en opnieuw aanvragen op het nieuwe adres. Denk je nou echt dat een provider gaat kijken of op jou naam op een ander adres al Chello geregistreed heeft gestaan de afgelopen x maanden. Lijkt me een beetje veel zoekwerk voor die korting van 60€. Dus gewoon opzeggen en opnieuw aanvragen (via deze site natuurlijk ;). Dat moet gewoon goed gaan.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan