• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Verhoudingen snelheidsverhogingen

Status
Niet open voor verdere reacties.
R

robotnik

Hallo,
Wat mij een beetje steekt is dat in de verhouding oude snelheden/nieuwe snelheden de balans zoek is.En dan vooral in de uploadsnelheden.
Entry uploadsnelheid met 100% verhoogd.
Light uploadsnelheid met 166% verhoogd.
Classic uploadsnelheid met 200% verhoogd
Plus uploadsnelheid met 33% verhoogd.
Ik vind dat de plus uploadsnelheid toch op z'n minst ook verdrievoudigd zou moeten worden.
Mijn inziens profiteren de plus abonnees het minst van de snelheidsverhogingen en betalen het meest.

Robotnik
 
Is wel zo, alleen gaat het er niet echt om welk abbo verhoudingsgewijs het meest profiteert, maar hoe het abonnement zich verhoudt tot de concurrentie.

Heb je uiteraard nog steeds gelijk want plus is met 80 euro OF te duur voor die snelheid OF te langzaam voor dat geld. (Vergeleken met ADSL dan dus hè).

Ach, misschien trekken ze het nog wel recht :)
 
Ik weet het niet. Chello is wel met meer verrassingen uit de hoed gekomen. Alleen omdat we net een "upgrade" gekregen hebben (en velen zelfs die upgrade nog niet eens) verwacht ik niet dat Chello op korte termijn weer met een verrassing komt. Als Chello hogere snelheden had willen bieden dan waren ze er nu wel mee gekomen. Ik denk dat de "schok" dan meer "wooooooW"-effect had gehad en hadden ze meer klanten gehouden en nieuwe erbij gekregen.

Nu denk ik dat het aantal uitgaande-overstappers iets afneemt maar dat de exodus van Plussers logisch is (ook ik heb mijn Plus opgezegd want voor het prijsverschil krijg je wel ERG weinig Plus)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan