Vergelijking t.o.v. andere aanbieders UPC best ok!

  • Onderwerp starter funrider
  • Startdatum
F

funrider

Ik had ergens begin van t jaar al eens een lijstje gemaakt qua aanbieders van digitale tv op de verschillende manieren (ether,kabel,schotel,iptv). Nu heb ik deze weer eens geupdate en ben zo goed als mogelijk alle sites afgegaan. Hieronder de linkjes naar de html versie en Excel. Ik hoor graag als jullie eventueel aanvullingen hebben.

Pagina https://www.funriders.net/xls/Digitaletv.html
Excelsheet https://www.funriders.net/xls/Digitaletv.xls

Positief
Als ik zo kijk qua prijs/zender aanbod op dit moment (zonder naar zaken als bugjes e.d. te kijken) dan komt Cai Harderwijk op nr. 1 en UPC toch op 2.

1) CAI Harderwijk 17,10 per maand - 102 tv zenders / 83 radio zenders
2) UPC Extra Channel Pack 19,99 per maand - 103 tv zenders / 80 radio zenders


Negatief
1) Multikabel Digitaal Plus Extra 30,40 per maand - 83 tv zenders / 39 radio zenders
2) Delta Digitaal plus pakket / Kabel Noord digitaal extra / CAI H.I.A premium (hierbij moet ik wel aanmerken dat ik niet exacte prijzen van kabel noord en cai h.i.a. weet voor basis pakket)
 
Hartstikke leuk die vergelijken... maar je hebt er echt geen reet aan. Ik ben nu eenmaal UPC slachtoffer, of ik dit nu wil of niet. Tuurlijk, geef mij maar @Home, maar dan moet ik eerst verhuizen... Wat kan mij het schelen hoe het zit met de kabel in Zeeland als ik in Friesland woon?

Sorry, just my 2 cents.
 
UPC heeft gewoon een monopolie
is helemaal niet erg, als ze klantenservice hoog in het vaandel zouden hebben
maar dat hebben ze niet (kijk maar naar die UPC medewerkers die nooit reageren behalve als iemand een retourdoos opgestuurd wil krijgen)
UPC kan best ipv duizenden decoders ongewenst naar mensen sturen een vragenlijst opsturen en kijken wat de wensen van de klanten zijn
 
Monopolie ja....

Je kan Canal Digitaal nemen, tenminste als je graag je gevel met een mooi schoteltje wilt versieren a la de Bijlmer.
En je hebt ook nog KPN met een antenne en dag en nacht storing.
 
ooit komt er kabel vrijheid hoop ik.. en tot die tijd is puur om aan te geven dat we niet teveel moeten zeuren over prijs/zender pakket. Altijd goed om alles in perspectief te zien. Klagen is altijd makkelijk. Tuurlijk ben zelf ook geen UPC fan. Maar zenderpakket t.o.v. prijs is zeer schappelijk op dit moment als je kijkt naar andere kabel danwel schotel/iptv aanbieders. 8)
Jammer om inderdaad nog geen compleet aanbod te zien bij bijv. schotel of iptv (Mine) anders was een overstap ook sneller gedaan.
 
ikbenmartijn zei:
Klopt ik vraag me dat ook ooit af... In hoeverre hebben wij een keuze?

Misschien moet je wat verder kijken/lezen dan je neus lang is. (ook voor "FugelPits" van toepassing)
Het is ook nooit goed als iemand z'n nek uitsteekt voor anderen. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen.
Heb je er niets aan, ga dan niet meteen liggen zeiken.

Je kunt inderdaad geen keuze maken in de verschillende kabelboeren, maar je kunt in dit overzicht wel kijken welk alternatief interessant kan zijn voor de kabelboer die je nu hebt.
Is er in jouw woonplaats alleen gebruik te maken van kabelboer X en het aanbod/kwaliteit/prijs is belabberd, dan kun je altijd nog schotel/digitenne/Tele2 overwegen. In andere gemeenten gemeenten is er wellicht weer meer of minder keuze.

Kortom: prima (voor)werk van funrider.
 
arnold_w zei:
Kortom: prima (voor)werk van funrider.

Helemaal mee eens hoor mij hoor je ook niet zeiken zoals je zelf zegt. Ik vroeg me alleen af of het voor ons zin heeft om te vergelijken als je toch niet kan switchen.
 
FugelPits zei:
Hartstikke leuk die vergelijken... maar je hebt er echt geen reet aan. Ik ben nu eenmaal UPC slachtoffer, of ik dit nu wil of niet. Tuurlijk, geef mij maar @Home, maar dan moet ik eerst verhuizen... Wat kan mij het schelen hoe het zit met de kabel in Zeeland als ik in Friesland woon?

Sorry, just my 2 cents.

Kabel Noord-gebied is ook in Friesland. Als je daar woont kun je eerst EUR 100,- investeren in een decoder, en mag je vervolgens 25 euro's per maand neertellen voor een pakket dat nog niet half zo uitgebreid is als dat van UPC...
 
heb gister eens naar het pakket van @ Home gekeken! :6 :6 :6 :6
kan niks anders zeggen dat dat veel beter is,maar helaas....heb ik er hier helemaal nix aan :'( :'(
 
Terug
Bovenaan