• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

verboden torrent pagina

R

romeo74

Tot een paar dagen geleden kon ik een torent site zonder problemen openen.
Nou krijg ik de melding op mijn scherm: "U bent niet gemachtigd om deze pagina te bekijken", http-fout 403-verboden.
Alleen die site doet het niet en andere torrent sites wel.
Waar zou fout kunnen liggen, bij mijn pc of bij chello. Ik weet niet of chello bepaalde sites kan blokkeren (als je veel van downloadt).

Bedankt voor de reactie.
 
Heb ik ooit ook eens meegemaakt. Bleek opeens dat ze een verplichte registratie hadden ingevoerd, kortom, eerst inloggen of anders nada. Zou je eens kunnen proberen.
 
welke site moet het prc. zijn?

ken ook zijn dat iets van server down is of dat ze er mee bezig zijn
 
ik krijg die pagina niet op mijn scherm dus ik kan geen verdere stappen ondernemen. ik was al geregistreerd gebruiker bij die site.

het is de TASTYTORRENTS.ORG pagina
 
site doet het gewoon bij mij

ff je geschiedenis en je cookies verwijderen :)
 
Ik heb geschiedenis en cookies verwijderd, maar het werkt nog steeds niet
 
Er zijn torrents die checken je ip-adres, door de vele storingen die ik de laatste tijd bij chello heb gehad en daardoor telkens weer een nieuw ip-adres kreeg, kon ik ook niet meer op de torrent https://www.thctorrents.nl/. Overigens later weer wel ???????.
 
Bij mij doet de site van tastytorrents het ook gewoon. Je moet inderdaad registreren. En chello blokkeert site's? Nog nooit meegemaakt. En downloaden mag in Nederland....en dat doe ik ook. Van nieuwsgroepen.
 
ik krijg de beginpagina van tastytorrents niet op mijn beeldscherm, en dat vind ik raar. Ik was al heel lang geregistreerd bij tasty en op een dag kwam ik niet eens meer op. Krijg steeds de melding: U bent niet gemachtigd om deze pagina te bekijken.
Vreemd vind ik dat.
 
Probeer het eens vanaf een andere pc thuis.
Of misschien is jouw IP gebanned bij hun?
Probeer het eens via een proxyserver.
 
Terug
Bovenaan