• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Verbinding valt soms weg

Status
Niet open voor verdere reacties.
N

NielstH

Dag mensen,

Na rond gekeken te hebben op verschillende fora, waaronder deze, ben ik het probleem wat ik heb nog niet tegenkomen. Sinds enige tijd heb ik internet van Ziggo en vanaf het eerste moment heb ik eigenlijk al problemen met de verbinding. Het eigenaardige is dat mijn vriendin, die ook verbonden is via dezelfde modem/router, geen problemen ondervindt. Dus als bij mij de verbinding wegvalt en Windows aangeeft dat de verbinding 'beperkt' is, heeft zij hier totaal geen problemen mee. Ook kan ik op mijn mobiel gewoon via wifi verbinding maken met het internet. Nu was het laatst zo dat bij mij het wel gewoon naar behoren werkte, maar toen had mijn vriendin ineens last van wegvallende verbinding :?

Ik heb hier Ziggo natuurlijk al wel over gebeld, maar zij komen alleen met een reset (wat ik ook al wel had geprobeerd) en geven het advies om van frequentie te veranderen, waar ik ook al lang mee geprutst heb. Nu lees ik op verschillende fora dat mensen met wegvallende verbinding een externe router aansluiten wat in sommige gevallen hun probleem oplost, maargoed echt een oplossing is dat niet, maar meer het omzeilen van het probleem...

Iemand hier ervaring mee die een oplossing heeft gevonden? Of iemand die een vermoeden heeft waar dit aan kan liggen?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan