• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Veranderen

Status
Niet open voor verdere reacties.
I

iFeng

Toch nog een keer proberen.
Ik wordt soms aangevallen met DDoS attacks en ben ook nog is geband op een site en kan niet met de owner contact opnemen.
Ik heb al met Ziggo Webcare op twitter gesproken en ze zeiden dat ik niet werdt geDDoS't terwijl degene die dat doet dat speciaal nog heeft gezegt op dat moment. Nu heb ik een Cisco EPC3925 en daar in kan je niks om je ip te veranderen. Weet iemand nog een methode om dit te doen? Ben al weken bezig om dit op te lossen maar het lukt maar niet....
Alvast bedankt :thankyou:
 
Laat je modem eens een log maken van zo'n aanval.
 
de personen die jouw van de game wil weg houden is dat de beheerder van die game server ?
zoja dan blijf je dat gezeik houden als je er elke keer op gaat lekker een andere game server opzoeken.
of heb je het zelf veroorzaakt ? (discussies aangaan met een beheerder of de gang van zaken of het nu goed of fout is)
 
De weg van de minste weerstand: laat je modem in bridge mode zetten en koop een eigen router. Hierdoor ziet Ziggo een ander mac adres en krijg je automatisch een ander IP adres.

Verstuurd vanaf mijn Nexus 7 met Tapatalk
 
En dan een andere gebruiker met jou IP ban opzadelen. Ga zo door. Als je IP ban krijgt zal daar best een goede reden voor zijn.
 
IP ban is wel wat anders dan een ddos attack. Genoeg andere manieren om met ander IP adres naar buiten te gaan (proxy, vpn) om zo onder een ip ban uit te komen. Als Ziggo de topic starter niet wil/kan helpen blijven er weinig andere opties over.

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk
 
Niet als je een router koopt waar je het mac adres van kunt aanpassen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan