• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Ventilator doet niet meer

Status
Niet open voor verdere reacties.

marcel21

Forum Gebruiker
Berichten
78
Ik heb nu net ontdekt dat de ventilator in de humax 5200c het niet meer doet.Sinds 1 of 2 weken geleden had ik die laatste update gedaan.

Heeft dat er mss iets mee te maken??

Iemand anders ook probleem dat de fan niet meer doet,hij wordt nu wel behoorlijk warm
 
hij is van november 2011.Weet niet of er 1 of 2 jaar garantie op zit

Gaat de ventilator altijd aan dan als je hem aanzet of alleen als die warm wordt?
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Garantie behoort 2 jaar te zijn.
Ben in bezit van Samsung SMT-H3102 en aldaar werkt ventilator als deze lang aan staat en "bijna" constant als harddisk wordt gebruikt maar niet hoorbaar. Temperatuur omgeving maakt ook deel uit.
 
ik hoor hem normaal ook niet toevallig achter gekomen toen ik hem aanraakte,hij staat in een audiokast,en voelde ik dat die zeer warm werd en toen bleek dat de fan helemaal niet draaide,ik had de humax toen wel aanstaan voor opname.
 
Je kan ook eens kijken of de ventilator vuil is. Net zoals bij een pc kan deze stof aantrekken en "vast" gaan zitten. Bij een pc haal ik voorzichtig de stofzuiger tegen de ventilator aan. Kast zomaar open maken als er nog garantie op zit, is niet altijd aan te raden. Weet ook niet of een schroefje "verzegeld" is.
 
Dit is normaal.

Toen ik de humax 5200c thuis kreeg pas geleden zag ik ook dat de ventilator niet draaide, en daarop heb ik humax gebeld.
Deze zeiden tegen mij dat dat normaal is en dat de ventilator alleen aan gaat bij extreem hete temperaturen.

Ik twijfelde hierover maar ik heb bij een kennis dit ook gecontroleerd en daar is die ook uit, dus het is gewoon normaal en geen zorgen maken dus :)
 
Geen flauw idee, ik heb dat ook niet gevraagd.
Die van mij wordt ook best wel warm maar ik heb de ventilator nog nooit zien draaien, maar nu kijk je daar ook niet dagelijks naar.

In het begin af en toe naar gekeken maar geen 1x gezien.
Volgens humax is het normaal dus het zal wel :)
 
Normaal hoor ik de ventilator wel, als ik dr op lette dan,soms ging die aan terwijl de tuner uitstond,mss voor update van de epg dat die aanging? of als het stil is in huis en hij werd toch nu behoorlijk warm maar ging niet aan.
Toen ik hem pas had ging die ook wel aan,want ik lette daar goed op om te kijken of het niet teveel lawaai maakte.
Ik hem hem ook niet in de eco mode staatn trouwens

En kan de kast niet openen want hij is verzegeld dus kan dat beter niet doen ivm garantie,de fan ziet dr niet echt stoffig uit als ik met de zaklantaarn dr in schijn maar kan wel de stofzuiger keer dr tegenaan houden


Heb ook nog andere humax tuner de 9200c die gaat wel aan en blijft aan,als de tuner uitstaat dan wordt die trouwens ook heel warm
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan