Veiligheidsdienst in UPC shop Almere

G

Gucky

ja, ook ik probeer op een nette manier uitleg van Joep te krijgen over hardnekkige spooknota's. Altijd netjes betaald volgens MIJN administratie.

Toen in augustus 2002 er ineens gewijzigde facturen kwamen had ik ineens een betalingsachterstand. De vorige 6 (!!) maanden daar NIETS over gehoord van Joep.

Na vele telefoontjes en faxen maar eens verhaal gaan halen in de UPC shop in Almere. Wat me daar direct opviel was de gorilla die daar achteloos achter de balie in een hoekje had geposteerd. Een medewerker van de NVD !!!

Een heel snel geiiriteerde medewerker, en ik was ECHT vriendelijk, wist me te vertellen dat ik WEL een achterstand had maar dat dat op de oude facturen niet zichtbaar was. Ja, duhhhh, dikke lul drie bier.

Ik kreeg het advies een brief te sturen naar Leeuwarden. Netjes gedaan, mét excel sheet met betalingsoverzicht en, jawel, drie weken later nog NIETS van gehoord.
Wat moet je nou met zo'n club, straks sluiten ze me weer eens af voor nop..... ik wordt hier zooooo moe van!!!!
 
Ja, wat wil je hiermee zeggen?
nosmile.gif
 
Wel betweter:

1) UPC heeft nog steeds schijt aan z'n klanten.
2) Ze doen geen fuck aan het verbeteren van deze "service"
3) De klanten zijn schijnbaar zo "blij" met de "service" van UPC dat het noodzakelijk geworden is om beveiliging te hebben.

Raar, de winkels in de winkelstraat om hun heen doen het zonder, zouden zij wél weten hoe je met klanten om gaat?

Genoeg uitleg? Of zou mijn frustratie komen door het herhaaldelijk proberen verhaal te halen terwijl je zeker weet dat je in je recht staat?
 
Dat UPC teveel klanten heeft en daardoor soms in de problemen komt dat valt te accepteren.
Wat niet door de beugel kan is dat ze in sommige gevallen de klanten absoluut niet helpen.

Bij KPN gaat het ook vaak genoeg fout, maar uit eindelijk worden die klanten wel fatsoenlijk geholpen om de problemen op te lossen. Bij UPC blijven klanten soms maanden/jaren achtervolgt met problemen/spooknota's.
Kan me wel voorstellen dat dat niet fijn is.
 
Gucky zei:
1) UPC heeft nog steeds schijt aan z'n klanten.
2) Ze doen geen fuck aan het verbeteren van deze "service"
3) De klanten zijn schijnbaar zo "blij" met de "service" van UPC dat het noodzakelijk geworden is om beveiliging te hebben.

Behold! De bedrijfsstrategie van UPC! ::) ;) :D ;D
 
Terug
Bovenaan