• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Vanaf vandaag gecapped of een limiet?

Status
Niet open voor verdere reacties.
Y

yuriv

Vanaf vanmorgen is mijn emule verbinding erg onstabiel. Ik heb het even afgewacht maar nu begint het er toch op te lijken dat er een soort snelheidslimiet wordt opgelegd. In mijn emule statistieken kan ik dit goed zien.

21-08-2005_15u14.JPG


Ik heb de uploadlimiet op 35 KB staan en de downloadlimiet is niet ingesteld (dus onbeperkt). Ik heb ook geen Netlimiter draaien ofzo. Toch blijft de download rond de 80/85 KB hangen terwijl dit vanmorgenvroeg nog wel eens piekte richting 200 KB. Af en toe zie je ook dat de verbinding instabiel is.

Het lijkt erop dat de totale limiet (up + down) op 120 KB gezet is want mijn http-verkeer wil voor geen meter als emule draait.

Iemand die hetzelfde probleem heeft.

Yuri
Chello Classic regio Eindhoven
 
zie mijn bericht in een ander topic

https://ziggoforum.nl/posts/108868/
 
Laatst bewerkt door een moderator:
weet je zeker dat emule neit een limiet heeft aanstaan weet dat als ik af en toe de upload limiteer dat ik later achter kom dat de download ook automatisch omlaag is gegaan en gelimiteerd is. kijk eens wat er gebeurt als je je upload helemaal open zet en je download op 256 instelt ofzo?
 
Dat wilde ik ook net suggereren.

Als jij je upload gaat cappen binnen P2P programma's dan gaat je download ook zakken, alleen als je je upload vol geeft krijg je ook vol downloadsnelheid, maar das ook weer niet zo, want als je uploadkanaal vol bezet is is je downloadsnelheid zo traag als dikke stront ;)
 
Het topic is op 21 augustus gestart,
Sindsdien heeft de topicstarter niet meer gereageerd.

Slotje
normal_post_locked.gif
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan