• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

van basis naar plus pakket

Status
Niet open voor verdere reacties.
G

Goldenass

Goedemiddag, We hebben vorig week alles in 1 basis pakket laten installeren door de monteur. Dus ik vroeg aan de monteur: Die 10mbits is wel heel er laag is het niet? Dus hadden we er een beetje over gepraat en gingen we het samen upgraden naar de plus pakket en zei dat ik volgend week een post zou krijgen om me modem even uit en weer aan te zetten. Toen de monteur weg ging had ik al gelijk een probleem ontdekt, de wifi deed het niet al te best. Dus dat heb ik zelf opgelost door me kanaal te wijzigen omdat het dezelfde was met 1 van me buren, en nu doet ie het goed. Maar ik heb een paar vraagjes ik heb niet teveel verstand van dat internet gedoe dus graag zou ik een duidelijk antwoord willen met een uitleg want ik heb op paar een paar forum's gelezen dat het niet al te best gaat met het upgraden. - Zal het nog even duren voor ik de post krijg? Want onderhand is het al 7 dagen later. En wat als ik de post dit week niet binnen krijg wat moet ik dan gaan doen? - Krijg ik er ook meer zenders erbij of wordt het internet alleen sneller? - Hoe kan ik zien of ik nu ook de plus pakket heb of nog steeds de basis pakket gebruik? Gr, Goldenass
Mozilla/5.0 (BlackBerry; U; BlackBerry 9300; nl) AppleWebKit/534.8+ (KHTML, like Gecko) Version/6.0.0.668 Mobile Safari/534.8+
 
Ja, dat heb ik gezien. Wat heeft dit eigenlijk met me vragen te maken?
Mozilla/5.0 (BlackBerry; U; BlackBerry 9300; nl) AppleWebKit/534.8+ (KHTML, like Gecko) Version/6.0.0.668 Mobile Safari/534.8+
 
Krijg ik er ook meer zenders erbij of wordt het internet alleen sneller?

Er is een alles-in-1 basis, plus of extra pakket en dat heeft in elke variant internet, telefonie en TV-basis in zich. Alleen de internet snelheid varieert. Afhankelijk van welk pakket je neemt.

Daarnaast is er TV basis, plus en extra. Afhankelijk van de keuze hier heb je meer zenders tot je beschikking.

Beide zijn onafhankelijk produkten.

Je kunt dus alles-in-1 basis met tv-extra afnemen of alles-in-1 extra met tv-plus etc.

Hoe kan ik zien of ik nu ook de plus pakket heb of nog steeds de basis pakket gebruik?

https://speedtest.ziggo.nl
Als je ziet dat je 10 mbit download hebt, dan heb je nog a-in-1 basis en als je 60 mbit ziet, dan heb je a-in-1 plus.
 
Upgraden via internet (mijn ziggo) is meestal binnen een paar uur verwerkt.

KLIK HIER
 
Heel raar, ik deed de speedtest paar keer opnieuw eerste keer kwam ik uit op 3.4mbit snelheid en toen weer steeds lager en lager. Probeerde het speedtest van een ander forum kwam ik uit op 10.6mbit download en 0.94 upload. Probeerde deze speedtest weer opnieuw kwam ik uit op 10.3 download mbit en 0.9mbits upload snelheid. En nog een vraagje, zou ik eigenlijk allang niet een plus pakket moeten hebben? Van basis naar plus upgraden duurt toch geen 7 dagen? Had het ergens gelezen dat het rond de 2 dagen ongeveer duurt. Kan er misschien een ziggo personeel ernaar kijken of het ergens fout is gegaan?
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Kan er misschien een ziggo personeel ernaar kijken of het ergens fout is gegaan?

Ik denk dat je je doel sneller bereikt, als je rechtstreeks contact opneemt met de klantenservice van Ziggo. Dus even bellen of mailen. Andere forumleden zullen je echt niet kunnen zeggen waar in jou geval de kink in de kabel zit.
 
Zijn er dan geen actieve forumleden die voor ziggo werken dan hier?
 
Die zullen er heus wel zijn. Zij zullen echter zonder meer specifieke informatie van jou, niet kunnen nakijken waar in jou geval de eerdergenoemde kink in de kabel zit. Vandaar dat rechtstreeks contact met de klantenservice in jou geval toch waarschijnlijk meer resultaat op zal leveren.
 
Ik zal morgen wel een e-mail sturen. Ik heb net ingelogd bij ziggo en zie ik bij 'Producten' alles in 1 basis heb. Ik kan het ook aanpassen en wijzigen naar het plus pakket. Zal ik het gewoon nu zelf aanpassen of wachte en een e-mail sturen?
Mozilla/5.0 (BlackBerry; U; BlackBerry 9300; nl) AppleWebKit/534.8+ (KHTML, like Gecko) Version/6.0.0.668 Mobile Safari/534.8+
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan