• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Vage rekening

H

Haaraalde

Hallo,

Misschien is er hier iemand die mijn probleem met Chello/UPC kent.
Chello komt opeens vandaag met een rekening van een half jaar UPC diensten. Nu blijkt dat UPC ergens in april gestopt is met incasso van mijn rekening. Nou kan ik me voorstellen dat ik wel eens een betaling heb gemist omdat ik geen geld had, maar dat is verder zeer uitzonderlijk. Ze willen dit bedrag nu ook rustig via de incasso doen, na een half jaar niks van zich te hebben laten horen. Ik overweeg om alle betaling naar UPC stop te zetten en te weigeren om te betalen. Ik had gewoon geld, zij zijn gestopt met geld halen. Kent iemand dit wonderlijke chello probleem dat ze zomaar stoppen met afschrijven om vervolgens alles op te tellen?
Wat een stel eikels....zelfs mijn telefoonrekening zat erbij, maar die heb ik al in april opgezegd...nu nog snel alle andere diensten afzeggen, ik ben ze volledig zat.

Alvast bedankt voor eventuele antwoorden!

Groet,

Harald
 
een beetje slordig inderdaad. misschien een administratief foutje daaro ofzo (foutjes zat daarginds ;) ). het probleem is dat ze recht hebben op het geld (van de diensten die je nog gebruikt), of ze nu later ophalen of meteen.
 
Ik zou om te beginnen nagaan of de bedragen allemaal kloppen. Ga het na met je eigen afschriften/administratie.
Als je denkt dat het klopt dan zul je inderdaad toch wel moeten betalen. Als het een heel groot bedrag is kan je misschien regelen dat je het in termijnen voldoet, maar het zou me niet verbazen als dat ook weer problemen oplevert, om dat te regelen.
Succes ermee.
 
Hehehe UPC moet zelf ook betalen in termijnen aanvragen omdat ze zelf hun rekeningen niet kunnen betalen 8)
Dus reken er niet op dat je in termijnen kunt betalen 8)

PS is het je al opgevallen dat je tegenwoordig om de twee weken en niet meer om de maand moet betalen? Hoe zou dat nou komen ::)
 
Terug
Bovenaan