Vaag probleem WiFi booster

Rob2555

Forum Gebruiker
Berichten
21
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Heb gister een WiFi booster gekregen. Adapter a zit aangesloten op de connectbox met utp kabel, adapter b in de slaapkamer, op dezelfde verdieping. Alle lampjes branden correct. Vul ik het wachtwoord in krijg ik steeds de melding verkeerd wachtwoord. Adapter a aangesloten op mijn router een archer c7 en dan lukt het wel en is het ww niet fout. Connectbox staat niet in de bridge omdat de mediabox next erop aangesloten zit. Archer en connectbox hebben dus beide WiFi. Waarom pakt hij hem niet op de connectbox en geeft aan fout ww en werkt het op de archer wel? Plus de WiFi booster laat geen 2.4 en 5 mghz zien, alleen zijn naam en de snelheid is echt bagger. De connectbox haalt 250, archer op de 5 mghz ook 250 en de WiFi booster amper 60. Wat is er aan de hand?
 
mijn router een archer c7 . Connectbox staat niet in de bridge
heb je 2 apparaten als router dat is ook vragen om problemen

Connectbox staat niet in de bridge omdat de mediabox next erop aangesloten zit.
ik heb ook een connectbox maar in bridge mode daarna mijn unifi router daarna de mediabox next , werkt gewoon goed
 
Laatst bewerkt:
Ik heb nog nooit problemen gehad, heb de boosters aan de praat gekregen maar de snelheid valt enorm tegen, stuur ze terug naar ziggo. Next box en smart tv wil ik gewoon bekabelt hebben, scheelt echt in snelheid. Netflix opstarten met kabel 3 seconde, met WiFi gaat ie echt traag scheelt echt veel.
 
Neem een RT-AC68U en zet er de merlin firmware op, overal snel internet, klaar.
 
Oké dat is een Asus router. Kun je me uitleggen waar ik de firmware kan downloaden en hoe ik die op de router krijg aub?
 
Lees er goede dingen over. Heb nu een archer c7 maar vind die niet zo goed. Als je me effe helpt met die firmware ben ik weer blij
 
Terug
Bovenaan