• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

upload brak, wie ook?

Status
Niet open voor verdere reacties.
K

karin

Sinds gisteren heb ik een probleem met de upload snelheid op mijn chello classic abonnement. Ik kan niet meer fatsoenllijk uploaden en de testserver van upc geeft al helemaal niet thuis wanneer ik de test start ("de pagina kan niet worden weergegeven"). Ik heb zojuist de downloadtest gedaan en die doet het wel (maar met slechts 130 k/s). Ik zit in Z-O Brabant. Zijn er meer mensen die hier op dit moment last van hebben?
 
Ja ik, ik heb er sinds een paar dagen last van.
Dit komt er uit de testen van speedtest.nl
Download: 176.9 KByte/sec (=1415 kbps)
Upload: 6.4 KByte/sec (=51 kbps) (Maar meestal komt er iets rond de 4 of 5 uit)
Connection: 457.0 Conn/min
Ping: 26.0 ms
Alles is redelijk goed op de Upload na. Uploaden bij de FTP van Chello lukt niet, na een tijdje gebeurt er niks meer, de Chello test werkt niet, een pagina met , de opgegeven pagina kan niet worden weergegeven.
Ik heb de helpdesk al opgebeld maar die zeggen dat daar alles goed staat...
 
Het rare is dat speedtest bij mij wel goede waardes aangeeft (30-32 k/s), ik snap het niet meer.... Ik heb zojuist een mailtje gestuurd naar UPC, afwachten maar....
 
Ik heb gisteren m'n Eurodocsis modem gekregen, maar ik merk nog niets van de 'snelheidsverhoging', of komt die pas later als alle modems gereed zijn?
 
bij mij is het ook k met peren sinds vrijdagmiddag
zie ook topic:
https://ziggoforum.nl/topics/5455/
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Hier is mn upload ook al enige tijd zeer laag. Het uploaden bij bijvoorbeeld bittorrent (waar je verplicht moet uploaden om te kunnen downloaden) gaat goed, dat zit rond de 25 kb/s. Maar als ik ga speedtesten/testserver komt er rond de 8kb/s uit.. Terwijl dat officieel toch wel rond de 45kb/s moet zitten.

Vandaag ff naar UPC gebelt, maar werd van het kastje naar de muur gestuurd. Ik bel morgen wel, volgens mij zitten er in het weekend echt onervaren mensen (sorry als ik hiermee mensen die er werken in het weekend en wél deskundig zijn op hun pik trap, ik had iig tot 4x toe een "domme" doos aan de lijn)
 
DarkGhost zei:
Ik heb gisteren m'n Eurodocsis modem gekregen, maar ik merk nog niets van de 'snelheidsverhoging', of komt die pas later als alle modems gereed zijn?

Snelheidsverhoging komt eind april, begin mei.
Dus dat klopt dat je nog niks merkt.
 
Inmiddels heb ik een paar keer een nieuw ip adres gekregen (gebeurt me anders maar zelden), m'n upload loopt nu weer lekker (35 à 40 kb/s). Of dit is gebeurd naar aanleiding van een mail die ik gestuurd heb, is me niet helemaal duidelijk. Ik kreeg namelijk een mail terug dat ze niets voor me konden doen en dat ik telefonisch contact moest opnemen met de helpdesk, wel heb ik 's nachts gelijk een ander ip gekregen en een dag later weer...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan