"upgrade" voor gratis tv-kaart

  • Onderwerp starter ingie 2004
  • Startdatum
I

ingie 2004

ik heb hier een brief gekregen met de mededeling dat als ik nu(voor 29 juli) overstap naar chello classic, een gratis tv-kaart krijg....het vreemde is ik heb al classic..

hier de brief:

https://www.forumssite.nl/chello.jpg
 
Heb ik ook gehad, volgens mij doelen ze met 'abonnee' op je kabel-tv aansluiting...hoe dan ook zijn ze weer lekker bezig.

Ik zou zeggen: Mocht de nood hoog zijn, dan heb je in ieder geval nog een stuk, (zij het enigszins stug en goed opnemen doet het ook al niet), papier achter de hand om het gebied rond de anus mee te reinigen wanneer het wc-papier op is...  :P
 
Vandaag een brief ontvangen van UPC dat ik bij upgrading naar het CLASSIC-abo een gratis TV op je PC pakket zou krijgen.  :laugh: Waar dat stelletje oetlullen van UPC niet naar kijken is dat ik als sinds jaar en dag een CLASSIC-abo heb.  >:( De portokosten hadden ze zich dus kunnen besparen en de trouwe klant gaat naar huis met.... niets!!  ???

Natuurlijk heb ik ook e.e.a. verwoord in een mail naar UPC. Ik wacht het antwoord af en zal jullie dat niet onthouden.
 
Wel een vage actie , maar ja administratie van naadje :P

Maar mocht je ook TV/Radio op je computer willen:
Prijs begint bij zo'n 49 euro.
o.a. bij Mycom:
https://silverapp1.mycom.nl/MyCom/Store/section.do?masterGroupCode=VAT&productGroupCode=TVC

Maar wil je echt optimale TV/Radio kwaliteit , dan behoor je toch naar de concurrent te gaan voor optimale prijs/kwaliteit.
Met onderstaande Hauppauge TV-Radio ontvanger ontvang je via digitenne (digitale kwaliteit ipv analoog, zonder draad) En MPEG-2 hardwarecompressie ipv de oudere MPEG-1 (videoCD) compressie op de analoge WinTV kaarten. (dus niet de PVR's)
https://www.hauppauge.tv/prod_dec2540.htm
DVD-tjes maken 8)
 
hmm, nouja ik denk dat ik binnenkort gewoon eens ga bellen en kijken wat ze zeggen, een gratis tv kaart is nooit weg dacht ik zo.
 
ja ben wel benieuwd wat er gebeurt als je al classic heb en zo'n brief hebt ontvangen, als je dan classic aanvraagt ???
 
Bij Paradigit een Pinnacle TV Pro kaart voor 69 eurie's. Is elders zo'n 25-30 eurie's duurder. Ik denk dat dat het gaat worden, van UPC hoef ik niets te verwachten....
 
ik heb ook classic en heb ook zo n aktie ontvangen,kan ik nu ook aanmerking komen voor zo'n TV Tuner of whatever het ook is ;D
 
in het kader van wi niet waagt wie niet wint heb ik maar eens gemaild ;D ;D:

goedenmiddag, ik heb net uw mailing via de post ontvangen. In deze mailing staat dat als ik mijn huidig abbonoment (op dit moment classic) omzet naar "classic, dat ik het tv op je pc pakket gratis krijg. Nu is mijn vraag: betekent dit dus ook dat ik als trouwe abbonee besluit mijn classic abbonement te behouden en mijn "classic" niet op te zeggen, dat ik dit pakket ook gratis thuisgestuurd krijg?

dat zou nog eens een actie zijn.

Mvg,

kijken wat ze antwoorden! :P
 
Terug
Bovenaan