• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

upc wordt aangepakt

V

vandermeer

Minister Laurens Jan Brinkhorst van Economische Zaken opent de aanval op kabelexploitant UPC, die de afgelopen tijd voor veel ergernis heeft gezorgd bij vele tienduizenden klanten.

 

Minister Brinkhorst dreigt met stappen tegen UPC.


De D66-bewindsman ergert zich groen en geel aan het ,,monopolistische gedrag" van UPC en wil dat de Opta, de kartelpolitie voor de telecomsector, ingrijpt om een nieuwe tariefsverhoging voor alle klanten per 1 januari aanstaande te voorkomen. De Opta kan pas ingrijpen wanneer de Europese Commissie daartoe het licht op groen zet en daarom zal Brinkhorst in Brussel op spoed aandringen.

,,UPC, pas op je tellen!" waarschuwt Brinkhorst, tevens vice-premier. ,,Ik geef nu duidelijk een schot voor de boeg. UPC heeft richting consument voortdurend een houding van 'wij zijn groot en jullie zijn klein'. Op de Nederlandse markt wens ik geen monopolistisch gedrag" , briest de minister.

Brinkhorst is het gedoe rond UPC spuugzat. Zijn topambtenaren hebben de afgelopen maanden tevergeefs geprobeerd UPC tot andere gedachten te brengen en de consument meer keuzevrijheid te geven.Dit stond vanochtend in de Telegraaf

https://www.telegraaf.nl/binnenland/24522441/Brinkhorst_dreigt__monopolist__UPC.html
 
https://www.nu.nl/news/579209/34/Brinkhorst_waarschuwt_kabelexploitant_UPC.html
 
De site van de telegraaf is vanochtend weer lekker traag te bereiken. Lekker...Chello :9
 
Loempia met Saus zei:
De site van de telegraaf is vanochtend weer lekker traag te bereiken. Lekker...Chello  :9

Heb net geprobeerd omdat artikel telezen op de telegraaf i site, maar je moet een abonnement nemen ..... dus NO NEWS TODAY..maar ach zoveel meer zal erwel niet instaan, wordt tijd dat de haagse kringen is wakker worden ( ik weet het moet met hoofdletters etc.)
 
Chello Anarchist zei:
Heb net geprobeerd omdat artikel telezen op de telegraaf i site, maar je moet een abonnement nemen ..... dus NO NEWS TODAY..maar ach zoveel meer zal erwel niet instaan, wordt tijd dat de haagse kringen is wakker worden ( ik weet het moet met hoofdletters etc.)

Nee hoor, hoeft niet.
Als je maar niet rechtsboven klikt op "Naar de krant"
 
Ja hoop gekrakeel, over Monopolistisch gedrag, maar uiteindelijk heeft de regering zelf UPC in huis gehaald en de kabel infrastructuur aan hun verkwanseld! Nu loopt Brinkhorst te grommen dat UPC te ver gaat,..ze gaan al te ver sinds ze voet gezet hebben op Nederlandse bodem, het zijn nu eenmaal monopolisten in hart en nieren, dat was en is breed bekend, en dan nu ineens gaan grommen dat "monopolistisch gedrag" in Nederland niet geaccepteerd wordt ?? Wat een slaperig en naief sooitje daar in Den Haag zeg,..

En Anarchist,..hier kun je ook terecht voor een artikel rond het gegrom van Brinkhorst.

https://www.zibb.nl/nieuws/bedrijfsleven/nieuwsbericht.asp?artnr=1008709&versie=1
Have a nice day,.. ;D
 
Webwereld heeft 'm ook:

https://www.webwereld.nl/articles/36903
 
Eddy en Lytse, bedankt voor de linkjes

Over een paar jaar eindelijk verlost van de bagger Tv (analoog) in nederland, lekker schotelen, is echt gratis, dat moet de Schotten onder ons toch aanspreken?

Echter 1 (een) maar, ik blijf luister en kijkgeld betalen, via de belasting, weer zo'n staaltje rekenmeesterschap van het haagse uitschot
 
Schotel ?
Nog een linkje voor je wat de monopolypositie van UPC bevestigt, óók in Rotterdam:

https://www.nu.nl/news/579592/12/Woningcorporatie_wil_van_schotelantennes_af.html
 
Ach, als ik met de tijd een schotel neem dan zet ik hem wel op een paal of op de blokhut in de tuin
Kunnen ze ook niet zeuren dat hij aan de gevel hangt. ;D
 
Terug
Bovenaan