• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

UPC Terrorisme.....dat gaan we op dezelfde manier vergelden

Status
Niet open voor verdere reacties.
F

fvandijk

De firma UPC staat bij mij gelijk aan terrorisme!

Ik heb nu 2 keer mijn kopgestoten aan de steen die UPC heet, maar ik roep hierbij iedereen op om hun terrorisme op dezelfde manier te beantwoorden, lees hieronder wat mijn huidige actie is.

Test periode met UPC Digital gekregen voor 2 maanden (gratis)
De monteur kreeg het bij de installatie al niet werkend, zou terugkomen, werd nooit meer gezien, na diverse telefoontjes zou de decoder worden vervangen, nooit gebeurd.

Uiteindelijk kregen wij mei 2002 een rekening van ruim EURO 450 en dit werd ook zonder pardon afgeschreven van de bank, maar dat is met 1 telefoontje gelukkig weer terug te halen. Alle mogelijke communicatie middelen gebruikt om de decoder op te laten halen en ons beklag te doen over de facturen (11 ! brieven, 7 faxen en ontelbare mailtjes en telefoontjes) Uiteindelijk een afspraak gemaakt dat de decoder zou worden opgehaald, wie er kwam, geen UPC. Maar na 10 dagen kreeg ik wel een brief dat ik een decoder had ingeleverd (dank u wel UPC)

Medio november 2002 de 3e aangetekende brief gestuurd, en na 5 weken nog geen reactie. Uit woede, na weer een brief van UPC te hebben ontvangen, ben ik in de auto gestapt en ben met een vriend naar het 'regio'kantoor gegaan in Helmond. Zelfs de politie kwam eraan te pas, want wij wilden niet weggaan voordat we fatsoenlijk te woord werden gestaan. Politie kwam en zei letterlijk 'Ach meneer we komen hier zo vaak, vorige week zat er nog iemand met een slaapzak.'
Uiteindelijk leek alles geregeld, maar wat blijkt medio februari 2003, alles is gecrediteerd, maar...... nu heb ik opeens een extra post gekregen van herinneringskosten van EURO 14,99. Of ik die nog even binnen 14 dagen wilde betalen!
NEE DUS, weer een brief gestuurd aan onze vriend Jan van Leeuwen Director Billing and Collection van UPC. Medio maart 2003 nog geen reactie.

Nu heb ik de volgende noodgreep genomen.

Via de Kamer van Koophandel heb ik het uittreksel opgevraagd van de firma UPC Nederland, vervolgens heb ik een brief gestuurd aan het complete bestuur, de commissarissen en de gevolmachtigden op hun PRIVE adres.
Via de telefoongids heb ik van velen ook het prive telefoonnummer achterhaald, en over 10 dagen ga ik hen 's avonds bellen om te kijken wie mijn zaak nu eindelijk eens wil oplossen.

Hieronder staan alle adres gegevens van alle bestuursleden, commissarissen en gevolmachtigden van de firma UPC Nederland.

Succes!!
 
Hm..Volgens mij krijg je hier gedonder mee. Niet iedereen zal deze informatie gaan gebruiken zoals jij het mischien zou willen. In principe heb je die mensen dus vogelvrij verklaard. En wie zegt mij dat het ook inderdaad de juiste informatie is?? Ik zou het laten verwijderen.
 
ehm volgens mij is dit nog strafbaarder dan upc aan het doen is :/
 
Heb ik hier iets gemist ofzow?
iig: het is niet de bedoeling dat NAW-gegevens op het forum komen te staan!
nooo.gif
 
Ik ben verbaasd dat de adressen van het bericht zijn verwijderd. Ik verzeker iedereen ervan dat de adressen 100% kloppen en regelrecht van de Kamer van Koophandel afkomen.

Iedereen die de adressen wilt hebben kan mij een bericht sturen en ik zal hen de lijst met plezier toesturen.

Het verspreiden van deze gegevens doe ik graag, daar de handelingen die de firma UPC uithaalt ook uit supervisie gebeuren uit naam van de personen die bij de KvK zijn geregistreerd.

Frank van Dijk
 
Ik ben net zo zeer verbaasd ??? Zie niet staan, en het bericht is ook niet ge-edit!
 
Rene zei:
Ik ben net zo zeer verbaasd ??? Zie niet staan, en het bericht is ook niet ge-edit!
Toen het bericht net geplaatst was, heb ik ze wel zien staan.
Vreemd......................
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan