Upc style.. pokke administratie

R

Robbiej

Hey. ik net contact opnemen met UPC. blijkt dat mn bestelling van vorige week helemaal niet doorgekomen is..

ik had eerst een mail gestuurd.

kreeg ik dit antwoord:
Uw aanvraag is nog niet verwerkt in ons systeem, als u dit wilt bespoedigen
verzoeken wij u contact op te nemen met 0800-1872.
Daar kunt u direct het pakket aanvragen en een verwachtte leverdatum meekrijgen.

Heeft u nog vragen, dan kunt u voor meer informatie terecht op https://www.upc.nl.
dus ik bellen. word ik doorverwezen naar dat 0900 nr. ik daar dus naartoe bellen. krijg ik te horen dat er helemaal geen bestelling geplaatst is door ons. nadat ik vroeg. of ik het dan gewoon kon afhalen bij bijvoorbeeld t for telecom in de stad (zoals op de upc site staat) antwoorde ze ja. en toen ik vroeg dat ik dan niet alsnog over 3 weken nog zon pakket voor de deur heb staan. en dat ik dubbel kan gaan betalen. antwoorde ze dat dat niet zou gebeuren.

wat doen? gewoon bij t for telecom halen?

maar ik heb wel een ordernr bedenk ik net. terugbellen dan maar weer?
 
Nou als ze zeggen dat dat niet gebeurd dan zou ik daar maar op geloven, ik neem aan dat je wel de naam hebt opgeschreven van degene wie je gesproken hebt bij de HD? zodat je dat altijd achter de hand kunt houden van die en die heeft mij dat vertelt...

Gewoon na de winkel gaan en halen dat ding :D Maar het is geen style nee... zit waarschijnlijk een fout in dat aanvraagsysteem

mvg ZanZiB@r
 
nog een keer gebeld. en hij kon niet op ordernr zoeken. hij zei als ik niet bij hem in het systeem stond dat het ordernr dan vervallen was door een fout in de administratie... heb zn naam genoteerd. kan ik dan zonder gezeik het ophalen in de stad dan?
 
naja weer gebeld. nu blijkt dat het ordernr (nu kan het ineens wel?) op een andere naam stond? :S nu krijgen we het uiterlijk binnen 5 werkdagen binnen en heb er ook nog ff een versterkertje bijgelult. maarja eerst zien dan geloven.
 
Terug
Bovenaan