• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

UPC rotzooit maar wat aan

L

LennertXL

Bij UPC rotzooien ze maar wat aan, blijkbaar wordt alles daar door computers geregeerd zonder dat er mensen zijn die ooit iets controleren.

Ik geef je als voorbeeld het opzeggen van chello classic; 31 augustus gebeld en opgezegd, 2x verbinding verbroken na doorverbinden, uiteindelijk is het gelukt en heb ik opgezegd. Op 1 oktober ben ik van chello af.

klein weekje later ontvang ik de modem retourdoos, geweldig ze hebben mijn opzegging serieus genomen.

1 oktober, modem in de doos en afgegeven op postkantoor. Via tracking gezien dat deze op 4 oktober is afgeleverd.

Geweldig alles gaat goed .....

6 oktober haalt upc 49.94 euro van mijn rekening, pardon moet je blijven betalen als je geen lid meer bent.
meteen mijn poen weer terug laten storten. Gebeld en ze maken het in orde

Paar dagen laten ontvang ik een brief dat ik nog 49.94 moet betalen. Wer gebeld en ze maken het weer in orde

Weer een paar dagen later weer een brief dat ze de factuur van oktober niet via email hebben kunnen afleveren. Hallo upc, ik heb geen email adres meer bij jullie en moet je als niet abonnee betalen dan?

Nu maar wachten wanneer ze mijn BORG teruggeven, dat is het enige wat me interesseert.

Wordt misschien vervolgd.

Greetz,
Lennert
 
gaat lekker hoor ik al.

mijn abo was zo opgezegd, ook nog netjes m'n borg teruggehad, dus het kan wel goed gaan :P
 
Nog een weekje en dan is Chello ook overleden bij mij!
 
Ik had me eigen abbo opgezecht geen gezeur met betalingen ofzo.. Geen borg terug aangezien ik dat nooit betaald heb. Ik mag schijnbaar wel me modem houden ik had gezecht dat ze hem mochten komen halen maar ze zijn nooit geweest. Woon nu bij me pa en heb zijn thompson eraf gegooit en me 5100E erweer opgegooit..

Dat bedrijf (chello) is gewoon echt krom, echt alles werkt langs elkaar heen...
 
LennertXL 
Zoals je dus weet kjan je bedragen binnen 30 dgn storneren kijk wanneer je laatste afschr was en storneer dat ook, zo heb je vast je borg retour.

Je kan trouwens betaling langer dan 1mnd ook storneren , informeer bij je bank, alleen doen ze het niet zo graag, welwillend.
 
Ik heb het onterecht geinde geld meteen weer terug laten storten, maar helaas was ik te laat om het van september ook nog terug te halen, want dan had upc achter zijn geld aan gemoeten en had ik de borg al binnen. Overigens heeft upc ook bij een collega van me, die een maand eerder had opgezegd, 50 euro van zijn rekening afgehaald.

Maar het is gewoon balen dat je iedere keer weer moet bellen om er voor te zorgen dat ze van je poen afblijven.

Volgens mij verdienen ze nog het meest aan de telefoongesprekken. En je krijgt telefoon kosten niet terug, tenzij je moet bellen vanwege een probleem met je internetverbinding. Maar fouten van de administratie kosten de klant alleen maar geld.

greetz,
Lennert
 
Lekker, ik ben over 3 tot 4 weken ook van UPC verlost.. alleen nog maar TV/Radio.. en dan is het voorbij.. EINDELIJK!


Succes...
 
Eindafrekening gekregen van upc, krijg binnen 8 weken de borg voor het modem terug. Als ik dat binnenheb koop ik lekkere fles whisky en ga ik het vieren dat ik verlost ben van deze chaoot. Ben overigens zeer tevreden met direct adsl van KPN.

greetz,
Lennert
 
LennertXL zei:
Eindafrekening gekregen van upc, krijg binnen 8 weken de borg voor het modem terug. Als ik dat binnenheb koop ik lekkere fles whisky en ga ik het vieren dat ik verlost ben van deze chaoot. Ben overigens zeer tevreden met direct adsl van kpn.

greetz,
Lennert

PROOST
 
ga die oelewappers morgen maar effe bellen, ze hebben de borg nog niet teruggestort na 3 maanden. Incasseren kunnen ze wel, maar retourneren ....
 
Terug
Bovenaan