• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

UPC overweegt surseance

  • Onderwerp starter Gerrie Evers
  • Startdatum
G

Gerrie Evers

???

(geactualiseerd om 15.00 uur)
UPC NV overweegt in de loop van september 2002 Uitstel van betaling te vragen, net als Versatel dat deed, teneinde in alle rust de schuldsanering te kunnen voltooien.

Dat zegt de woordvoerster van UPC naar aanleiding van een bericht in Financial Times. UPC NV een adempauze nemen om de balans op orde te krijgen, terwijl de werkmaatschappijen doordraaien. Net als Versatel, aldus de FT, zal ze dat doen met een beroep op de Amerikaanse faillissementswet, Chapter 11, maar ook in Nederland Uitstel van betaling vragen.
UPC heeft circa 10 miljard euro schuld, waarvan circa 5,4 miljard weggewerkt zou worden door de omzetting van schuld in aandelen in een transactie van UnitedGlobalCom en obligatiehouders.

Wat gaat dit voor Chello gebruikers betekenen ??? ???
 
Ik denk waarschijnlijk niet zo veel. Onderhoud & Service staan toch al op een laag pitje. Ze kunnen het niet maken om de gehele boel af te sluiten.
Wat wel zou kunnen is dat iemand het boeltje over neemt.
 
Da's toch niks nieuws? Al sinds vorig jaar willen de schuldeisers geld zien. Tot nu toe heeft UPC het aardig weten te rekken.

Het gaat overigens toch de goede kant op, ze hebben voor het eerst winst gemaakt : https://www.webwereld.nl/nieuws/12138.phtml
 
Terug
Bovenaan