• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

UPC opzegging

E

eltoro

Ik heb huuglijk nieuws over de service van upc. Heb maandag een complete opzegging verstuurd met hun standaard formulier i.v.m een verhuizing naar Oldenzaal. Zowaar belde ze mijn vanmiddag dat ze het hadden ontvangen, ik had op formulier aangegeven mijn voorkeur voor het ophalen van de modem van chello en zowaar dat kon ook op die dag. Dus i'am happy maar laat ik niet te vroeg juichen is maar es de dag afwachten dat ze die modem op komen halen.
 
Hier ook een happy man. Dit omdat het echt een opgelucht gevoel heeft dat ik per 31-10-03 geen chello meer heb. Kan ik eindelijk via een top-adsl aanbieding bij wijze van spreken m'n hele huis online gooien.
Wat nou geen router of thuisnetwerk bij classic, domme ganzen bij chello.

Telefoon & standaard tv is overigens ok. (mede doordat digitenne geen BBC heeft).


:>< _-= Free your mind ! =-_ :><
 
Heb inmiddels een brief van ze gekregen dat alle diensten per 31-10-2003 beeindigd zullen worden en dat ze mijn modem ophalen op de 24e. Dus een dikke PLUS voor upc vanaf mijn kant
 
eltoro zei:
Heb inmiddels een brief van ze gekregen dat alle diensten per 31-10-2003 beeindigd zullen worden en dat ze mijn modem ophalen op de 24e. Dus een dikke PLUS voor upc vanaf mijn kant
Ik wil je niet ontmoedigen, maar toen mijn buurman een paar maanden geleden ging verhuizen ging alles ook perfect totdat het modem opgehaald moest worden. Hij had een afspraak tussen 9-10 's ochtends na verschillende keren bellen naar die geweldige helpdesk (uch uch) kwamen ze het modem om 16.30 ophalen.

Dus ik zou nog niet te vroeg juichen.
 
Hij staat bij mij op de middag gepland dus........ ik hoop dat dat goed komt..
 
Een blij man zal ik zijn als alles is geregeld en dat ik hopelijk niet lang zonder internet zal zitten, ik heb namelijk een ABO genomen bij DEMON 2048 Down en 1024 Upstream, voor 55€ zelf instalpakket, modem gratis en geen aansluit kosten, nou voor 5€ meer per maand vind ik dat geen verkeerde verandering.

Vanavond UPC een brief geschreven, hoefde niet dat standaard formulier te nemen, toen ik belde vanmiddag, maar heb wel geschreven dat de modem niet eerder de deur hier uitgaat, voor ik mijn BORG terug heb, of ze verrekenen het maar met de maand Oktober, die ze nog moeten innen, of boter bij de vis, :<>

Dus ook 31 Oktober de laatste dag, dus hoop ik dat voor die tijd ook die DSL binnen en aangesloten is. :><

Na dat jaarcontract van DEMON, zie ik wel weer wat er dan voor ontwikkelingen zijn, want het gaat nu wel echt! razendsnel, maar kan ook dat hun de veranderingen aanpassen, zodat ik gewoon daar blijf zitten, heb ik eigenlijk liever dan ieder keer weer naar een ander te moeten gaan.

Tot zover maar weer ..............
 
djfox741 zei:
Een blij man zal ik zijn als alles is geregeld. <knipje> maar heb wel geschreven dat de modem niet eerder de deur hier uitgaat, voor ik mijn BORG terug heb, of ze verrekenen het maar met de maand Oktober, die ze nog moeten innen, of boter bij de vis, :<>

Tot zover maar weer ..............
...vanzelfsprekend, obviously, selbstverständlich, naturalmente

fijn he , niet meer dat vage gezijk betreft je www acces.
 
djfox741 zei:
Vanavond UPC een brief geschreven, hoefde niet dat standaard formulier te nemen, toen ik belde vanmiddag, maar heb wel geschreven dat de modem niet eerder de deur hier uitgaat, voor ik mijn BORG terug heb, of ze verrekenen het maar met de maand Oktober, die ze nog moeten innen, of boter bij de vis, :<>

En jij denkt dat UPC daarmee akkoord gaat ?
het is denk ik toch wel logisch dat als bedrijf zijnde en dat is echt bij elk bedrijf, je eerst zeker moet zijn dat de apperatuur die je BRUIKLEEN heeft gegeven uiteraard goed terugkomt. waar zou er anders borg voor zijn ? dus het is echt eerst het modem dan borg geen modem betekend gewoon de kosten van het modem en dat is voor een com21 modem als ik het mij goed kan herinneren €250,- dus ja ik denk enigzins dat de boter vanuit jouw kant bij de wijn gedaan moet worden.
Maar goed dat is alleen mijn mening en mijn ervaring die ik heb met upc.
 
"candyman" dat is nu precies de reden dat ik het niet vertrouwd om achteraf maar af te wachten of er wel iets gestort gaat worden, ook n.a.v. de ervaringen van mede forum gebruikers, kijk en lees maar even terug, staat ook ergens anders op dit forum dacht ik.

Zei weten en kunnen weten dat alles goed werkt, dat kunnen ze haarfijn nakijken, nu en op de laatste dag eventueel, ze kunnen meer wat wij denken, dus zal dat wel los lopen en dat een bedrijf nu eenmaal zo werkt, kan ik best begrijpen, alleen hebben zij het vertrouwen niet alleen bij mij, maar bij velen van ons al beschadigd, dat ik er ook geen grijntje vertrouwen in heb dat ik ook maar 1 cent, uh sorry euriecent zal zien. Kijk hier even https://ziggoforum.nl/topics/3423/

Als er iets aan het modum zou blijken te zijn, kunnen ze het achteraf ook regelen, alleen ben ik dan degene die beslist, laat je UPC beslissen ben je aan de Goden overgeleverd.

Tot zover maar weer ....

:><
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Tuurlijk ben ik het er totaal mee eens wat jij zegt.
ze weten denk ik inderdaad meer dan dat wij weten hoor.
maar des al niet te min. denk ik toch dat je het niet zal gaan lukken om dus de borg te krijgen voordat je het modem heb ingeleverd.
sterker nog ikzelf ben laatste (2 maanden geleden) overgestapt van chello naar TELEBYTE adsl. nu had ik mijn adsl verbinding dus nog voordat die klote opzegtermijn voorbij was gegaan, en aangezien ik niet ver van het upc pand woont, dacht ik van nou ik zal ze een hoop werk schelen en ik geef mijn modem even af, want borg krijg ik niet terug, heb ik niet betaald ook ik ben oude hele oude bART klant ik was nog tester zelfs. maar goed nu zijn zij dus schijnbaar mijn modem kwijt ! :-X, gelukkig heb ik nog het inleverbewijs. want nu komen ze inderdaad met die 250 eypo's aanzetten.
nou mooi niet dus. denk binnenkort maar weer even langs om het te laten zien. Maar ik zal zeggen hou ons op de hoogte m.b.t je borg terugkrijgen.
 
Terug
Bovenaan