De nieuwe site is gelanceerd! Ziggo Gebruikersforum is vanaf nu het Provider Forum. Bekijk de aankondiging.

UPC Mediabox HD digital video recorder en kanaal 150&151?

joho12345

Forum Gebruiker
Berichten
4
Hoi Allen.

Toch maar even hier geplaatst want ik denk dat mijn mediabox niet doet wat moet.

Ik heb wel is geprobeerd op mijn LG37LH 4000 de netflix app te installeren (wifi actief) maar zonder succes. Laat maar. Ik kijk wel vanaf de laptop. Maar volgens kennissen die ook Ziggo hebben moet/kan ik gewoon via kanaal 151 kijken net als videoland op 150. Nooit geweten. Want als ik 150 of 151 in toets zie ik heel snel --- "geen zender beschikbaar" --- en schiet vervolgens naar een ander kanaal.

Google ik dan zie ik dat er geen utp kabel in mag zitten (heb ik niet) en dat hij niet op het thuis netwerk aangesloten mag zijn. Om die er af te halen ( ik vermoed dat tenminste) moet ik het menu in. Nou, dat kan ik wel vergeten want nadat ik de menu knop gebruik staat er geen ---” opties” --- bij.

Mijn tv is niet de nieuwste maar mijn upc mediabox zeker niet. Kan hier het probleem in zitten?

Groeten en alvast bedankt voor het meedenken.
 

C0re

Quality Member
Berichten
5.018
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Op de Mediabox XL of Next heb je op kanalen 150 Netflix, 151 Videoland, 152 NPO Start/Plus en 153 Prime. Als er "geen zender beschikbaar" verschijnt dan heb je nog een oudere Mediabox en dan gaat dat helaas niet.
 
Topicstarter
Topicstarter
J

joho12345

Forum Gebruiker
Berichten
4
Hoi.
Dan ga ik maar is bellen met Ziggo.
Ik mag toch aannemen dat ik dan een andere mediabox kan krijgen?
Hoe oud zou deze zijn.
Groeten.
 
Topicstarter
Topicstarter
J

joho12345

Forum Gebruiker
Berichten
4
Hoi.
Na contact gehad te hebben met Ziggo blijkt dat ik wel een media xl box kan krijgen met kanaal 500 en 501. Maar omdat ik bij mijn tv abbo "start" heb kan/mag ik dan niet meer opnemen wat ik met die oude box dus weer wel kan doen. En omdat ik het opnemen belangrijker vind dan die kanalen laat ik het maar zo. Als ik weer 4 euro meer uitgeef voor een complete tv pakket dan kan ik weer wel opnemen.

Je wordt toch helemaal gek van Ziggo. Alles moet maar sneller, van 100mb naar 300mb en zelfs 1000mb downloaden terwijl alles ook met de mindere snelheid best goed werkt. Maar het wordt hierdoor alleen maar duurder en duurder. Er was ooit een tijd dat je bij wijze van spreken de telefoon tikken zat te tellen om 1 mb te downloaden. (kon je trouwens ook niet bellen en gebeld worden, hahaha). Maar goed. Het is wat het is.

Groeten en dank voor de reacties.
 
Bovenaan