UPC lanceert Chello Extreme, 20Mbps (bron: nu.nl)

Je hebt toch niks te klagen ? de prijs wordt niks verhoogd en plus wordt verlaagt dus je krijgt alleen maar snellere downloadsnelheid voor dezelfde prijs
 
Bert zei:
Tevens lees ik in het pers bericht een mooie extra waarvan ik niet gecharmeert ben, namelijk het volgende: "Tijdens de introductieperiode is dit inclusief een basis telefonie-abonnement"
Er zit dus ook nog een telefonie abonnement aan vast..........

Met dat vaste IP adres en de relatief lage upload ben ik het helemaal met je eens.


Maar wat kan jou het nu schelen dat er ook een basis telefonie abonnement bij zit. Kan je voor je huidige plus een 2,5 x zo hoge d/l snelheid krijgen, geven ze bovendien een gratis telefonie abonnement erbij......is ie er niet gecharmeerd van. Ik snap er niks van  ???

Gebruik die telefoon dan gewoon niet!!!
 
Maar ik heb wel weer gelijk gehad een tijd geleden, toen ik aankondigde dat er een abbo bij kwam en dat Plus 10 euro goedkoper zou worden.......
Alleen duurde het iets langer dan verwacht.
:6
 
muiz zei:
in utrecht.....wat hebbe we daar nu weer aan  :9

Nee.... overal! Alleen in Utrecht gaat het over ADSL. Dit omdat UPC geen kabel heeft liggen in Utrecht.
Lees het persbericht maar eens goed.
 
Ja, leuk, ik bel de servicedesk. Krijg ik zo'n chello gast aan de lijn. Zeg ik tegen die gast dat ik wil overstappen naar chello extreme. Goed, krijg ik een verhaal over dat het uitgelekt is en dat het nog niet zo zeker is dat het extreme pakket per 1 mei te verkrijgen is, dat het pakket 'net' uit de testfase is.

Punt 1: Uitgelekt (Ja hoor, persbericht van UPC).
Punt 2: 1 mei niet zeker??? (Lijkt mij wel, anders zou UPC geen persbericht uitbrengen).

Maar goed dat kwastje zei dat zodra het beschikbaar komt, chellogebruikers geinformeerd zullen worden. Laat mij daar maar even op wachten..

Grtz...  O0

Edit: Typo
 
Peje zei:
Met dat vaste IP adres en de relatief lage upload ben ik het helemaal met je eens.


Maar wat kan jou het nu schelen dat er ook een basis telefonie abonnement bij zit. Kan je voor je huidige plus een 2,5 x zo hoge d/l snelheid krijgen, geven ze bovendien een gratis telefonie abonnement erbij......is ie er niet gecharmeerd van. Ik snap er niks van ???

Gebruik die telefoon dan gewoon niet!!!

Wat dacht je van 1 jaar nieuw abonnement........
Migratie van je KPN nummer naar UPC (het is en blijft UPC he) en de maandelijks terug keren kosten. Alleen de aansluiting en borg modem is gratis zover ik begrepen heb.
Je gaat de telefoon ook automatisch gebruiken.............
Weer een apart modem in huis, wordt gemonteerd door UPC!!
 
BBNed gaat in de Rotterdamse wijken Nesselande en Lloydkwartier 30 Mbit internet aanbieden, combi met TV/Telefonie abbo's.

Gelezen in Rotterdams dagblad,
verhaal staat ook hier op tweakers.net

Lang leve vrije markt en concurrentie !

edit-typo
thnx xahmol, beetje te haastig getyped
 
Tsjeard zei:
BBNed gaat in de Rotterdamse wijken 30 Mbit internet aanbieden

Dit geld alleen voor de wijken Nesselande en Lloydkwartier waar glas is aangelegd en dus niet Blijdorp waar ik woon. Voorlopig ben ik dus al erg tevreden als voor het zelfde geld als ik nu betaal ik straks 20 MB down krijg. Jammer dat die 1 up zo laag is, die heb ik nu ook al.
 
Bert zei:
Migratie van je KPN nummer naar UPC (het is en blijft UPC he) en de maandelijks terug keren kosten. Alleen de aansluiting en borg modem is gratis zover ik begrepen heb.
Weer een apart modem in huis, wordt gemonteerd door UPC!!

Migratie van KPN naar UPC is een keuze, geen plicht. Je kunt ook gewoon een heel nieuw nummer nemen. Overigens ging de migratie bij mij naadloos zonder enig probleem.
Apart modem is ook niet nodig: bij digitale telefonie krijg je een modem die tegelijk internet en telefonie verzorgd. Eén kastje dus maar.

Digitale telefonie werkt overigens bij mij nog steeds (sinds 18 november) zonder enige storing en is stukken goedkoper dan wat ik daarvoor via KPN kwijt was.
 
Terug
Bovenaan