• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

UPC lanceert Chello Extreme, 20Mbps (bron: nu.nl)

het artikel klopt niet helemaal want met chello hoezo zou je met chello exterme wel dvd's op die snelheid kunnen downloaden.. dat is natuurlijk ook onzin.. het enigste wat je dan kunt is websites bezoeken met 20mbit.. en mails versturen/ontvangen de p2p poorten zullen vast ook wel gecaped worden op 100kb/s
 
Joepie :-\ in Utrecht...
Je moet natuurlijk ergens beginnen, maar goed, het zou fijn zijn als de overige regio's ook snel aan de beurt zijn voor "extreme"
 
Weet iemand wat de upload is?? :s

Dat zie ik niet staan ;)

Greetz
 
Dat is net zo duur als Chello Plus...
Zullen ze de prijzen van de andere abonnementen dan nu gaan aanpassen ?!
 
HardcoreHoolie zei:
Weet iemand wat de upload is?? :s

Dat zie ik niet staan ;)

Greetz
Op webwereld hebben ze het over 1 Mbit up. Dit vind ik eigenlijk best wel weinig t.o.v. 20 Mbit down.
Maar het is iig een goede verbetering dat dit mogelijk is!
 
Volgens webwereld heeft het een upload van 1mb, dus echt veel heb je er nog niet aan. Zou wel leuker zijn als we een upload van 5mb krijgen ofzo. Symmetrisch zie ik nog niet echt gebeuren.
 
Ze leren het ook nooit bij UPC.

Maak nu eens een echt interesant abonnement zoals bv: 20/10 mbit of als dat te extreem voor ze is 20/5 mbit, beter nog 10/10 mbit. Voor diegene (oa ik) die de snelheden wel interesant vinden is de upload snelheid vaak veel interesanter als de download snelheid.
Maar nee het wordt maar een "magere" 1 mbit upload, typisch UPC
Ook zou eindelijk een vast IP adres wel eens tijd worden...

Downloaden met 20mbit zal wel knap lastig worden, vele sites halen deze snelheid niet eens en uploaden ben je net zo snel als classic en plus, vraag me af wat nou het grote voordeel is van dit abonnement als je van te voren al bijna weet dat je die download snelheid niet vaak haalt.

Een andere vraag is ook of de huidige plus abonnee's automatisch extreme worden of dat het automatisch goedkoper wordt?

@Daneel
Extreme komt volgens mij overal beschikbaar waar ook Plus nu verkrijgbaar is, alleen in Utrecht zit UPC ook op ADSL en daarom die vermelding dat dit ook voor ADSL geld in Utrecht.
 
'Chello extreme', surfen via kabel of ADSL tot 20Mbps
Door Jack Leenders - dinsdag 5 april 2005 - 13:26 - Bron: Redactie Tweakers.net - Views: 585
UPC Nederland brengt met ingang van 1 mei 'chello extreme' uit, een internetaansluiting die maximale downloadsnelheden tot 20Mbps kan leveren, meldt het bedrijf ons in een persbericht. Deze abonnementsvorm zal gelijktijdig zowel via de kabel als ADSL worden geïntroduceerd. Chello extreme is bedoeld voor mensen die met meerdere pc's online willen zijn zonder teveel aan snelheid te hoeven inboeten, en voor andere grootverbruikers onder internetters die veel en snel (streaming) media willen kijken of downloaden. De uploadsnelheid bedraagt 1 Mbps en het abonnement kost € 79,95 per maand. tijdens de introductieperiode is dit inclusief een basis telefonie-abonnement. Chello plus wordt tegelijkertijd tien euro in prijs verlaagd naar € 69,95.
 
Bert zei:
Downloaden met 20mbit zal wel knap lastig worden, vele sites halen deze snelheid niet eens en uploaden ben je net zo snel als classic en plus, vraag me af wat nou het grote voordeel is van dit abonnement als je van te voren al bijna weet dat je die download snelheid niet vaak haalt.

kijk verder de toekomst in...in Japan is 100Mbit al de standaard....hogere snelheden komen vanzelf wel. De vraag ernaar is volop aanwezig.
 
Terug
Bovenaan