• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Upc groot oplichter.

S

Sohail

Mensen pas alstublieft goed op met UPC. Ze zijn 100% oplichters. Ik heb al problemen met ze sinds hun bestaan. Ze sturen constant spook rekeningen en dreigen ook nog met hoge boetes en afsluiting. En dat allemaal tegen een zeer slechte product en service.
Ik heb nu alles bij ze opgezegd. Internet van ADSL genomen en TV van Digitenne (een draadloze TV provider). Dus mijn advies is aan iedereen, ga zo spoedig mogelijk weg van UPC anders verlies je heel veel bij hen, echtwaar. Sterkte.
 
>:Dvertel mij wat kreeg echt het lazarus nadat ik alles gefaxed wat ik betaald had, dit klopte( uiteraard geen reactie terug).
vevrvolgens stuurde ze mij weer een rekening verleden maand dat ik snel € 55 moest betalen anders internet pleitos, oke ik betaald via girotel, met als bijvoegingen "OKE ZEIKERS HIER HEB JE DAN DAT GELD"krijg ik toch GVD laatste week een rekening "direct te betalen"€ 126,-- anders echt afgelopen, dus ik boos FUCK-UPC gebeld, nee hoor dat klopt hoor, us staat nu € 126 euro achter, grrrrrrrrrrr kan ik weer alles gaan scannen mijn afschrijvingen, waarop ik toch geen bericht van ontvangst krijg, en vervolgens faxen, zijn nu al 24 pagina's kost nie niks.
 
tweede relaas, komt ook nog bij dat mijn vriendin werd uitgescholden, want ze bestempelde haar als leugenaarster, en als mijn vriendin niet op de achtergrond haar mond hield zou UPC de verbinding verbreken, afin mijn vriendin helemaal gek. respons van UPC TUUT TUUT TUUT........
 
O0 RARE VOGELS DIE upC/CHELLO/BART/KABELENERGIEBEDRIJF/RETC......... O0 :}
 
Ik heb anders in de afgelopen 3 jaar dat in internet via upc heb ook nergens problemen gehad. Nou ja op mijn internet verbinding na natuurlijk.
 
het enige probleem wat ik tot nu toe heb gehad was dat ze mijn aanmelding kwijt waren. Verder helemaal niets.
 
Ik heb gehad, toen ik me aanmeldde (dat was nog bij gelrevision)
Dat ik 3 maanden moest wachten op mijn ip adres etc.
Toen zijn we ze lastig gaan vallen door de hele dag door te bellen..
toen gaven ze het dus wel O0 maja..
stumperds daar..
ze willen overal geld voor..
en gaan nog dreigen ook
maar internet is wel lekkah snel
 
Terug
Bovenaan