UPC en aanmelden Mijn factuur Online

Eenhoorn

Forum Gebruiker
Berichten
1.865
Onderstaande mail kreeg ik van UPC n.a.v. mijn 2e poging tot aanmelding via het contactformulier.

Geachte heer de Hoog,


Mijne Dames/Heren,

Dit wordt nu de 2e maal dat ik mij via deze weg probeer aan te melden voor Mijn factuur Online. Volgens uw website dien ik dit met dit contactformulier te doen indien ik al automatische mijn rekening betaal. Ik krijg echter een retour mail van u waarin u vraagt mij opnieuw via uw site aan te melden. U stelt dat ik een aanvraagformulier dien te downloaden en aan u te retourneren. Dit is in tegenspraak met het gestelde op uw site, pageID=146000, zie onderstaande tekst.
1- Ja, ik wil graag gebruik maken van Mijn factuur on line. Mijn betalingen verricht ik inmiddels door middel van automatische incasso. Klik hier om u aan te melden via het contactformulier.

Ik verzoek u daarom ook mij met onderstaande gegevens op te nemen in uw database van Mijn factuur Online.

mvr.
p. de Hoog


Naar aanleiding van uw telefonische gesprek met één van onze medewerkers, willen wij u hartelijk danken voor uw interesse in Mijn factuur on line. Met Mijn factuur on line kunt u uw factuur ontvangen en betalen via het internet. Zo kunt u gemakkelijker uw abonnements- en verbruikskosten opvragen of een overzicht opvragen van eerdere facturen en betalingen. U kunt uw factuur vanaf elke computer en locatie met internetverbinding opvragen en betalen. U houdt ook altijd de controle over uw betalingen. Uiteraard laten wij u iedere keer per e-mail weten wanneer een nieuwe factuur beschikbaar is.

Op onze website www.upc.nl kunt u zich aanmelden voor Mijn factuur on line.

Klik op onderstaande link of kopieer deze link naar uw internetbrowser om direct naar de pagina van Mijn factuur on line te gaan.

https://www.upc.nl/index.php?PageID=146000

Hier kunt u het aanvraagformulier voor Mijn factuur on line downloaden en uitprinten. Deze kunt u vervolgens ingevuld en ondertekend sturen naar het op dit formulier vermelde adres, te weten UPC Nederland, Postbus 1050, 8900 CB te Leeuwarden.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u voor meer informatie terecht op https://www.upc.nl.


Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben ge
nformeerd.

Met vriendelijke groet,

UPC Nederland


Met dit soort reacties zou je bijna gaan denken dat ze een geautomatiseerd mail reply systeem hebben >:(

Iemand soortgelijke ervaringen met het gebruik van het antwoordformulier?
 
Ik ga niet in op de inhoud van mijn brieven aan upc/chello,
dan kom je niet meer bij van het lachen, maar mijn stellige indruk en ervaring met die jokers is dat het een stelletje leeghoofden zijn, het zijn net kraaien, die als kraaien van krenten zouden houden, de krenten uit de pap pikken, en dus alleen maar reageren zoals het in hun kraam past.

Een soort scientologie geindoctrineerde automaten.

Ik heb in januari zo'n 3jaar internet, en het is niets dan gezeik en geouwehoer.

Alleen de laatste tijd haal ik redelijke snelheden, maar FTP is en blijft een ramp, alsof je op een stilstaande roltrap staat, je komt geen meter vooruit
 
Hmmmm....
Misschien heb je wel gelijk, maar ga 't voor de lol toch nog maar eens een keertje proberen. ;D
Kijken hoe lang ze het volhouden om NIET inhoudelijk op mijn opmerkingen in te gaan ::) ::) ::)
 
Eenhoorn zei:
Hmmmm....
Misschien heb je wel gelijk, maar ga 't voor de lol toch nog maar eens een keertje proberen.  ;D
Kijken hoe lang ze het volhouden om NIET inhoudelijk op mijn opmerkingen in te gaan  ::) ::) ::)

Wat je kan doen is om een maand of 2 niet tebetalen, als je dan mazzel heb krijg je de een of andere truus aan de telefoon, en kan je je verhaal kwijt .

Vraag wel een schriftelijke bevestiging van dat gesprek met opname van de relevante zaken
 
Is idd een mogelijkheid, maar aangezien ik automatisch betaal krijg ik dan als eerste kosten van hen voor m'n kiezen. Bovendien loop ik daarmee 't risico dat ze me afsluiten >:(
Het gaat me er eigenlijk alleen om dat ze de berichten van hun klanten in het contactformulier serieus moeten gaan beantwoorden.

PS. heb net een derde berichtje naar ze verstuurd met de vraag om uitleg waarom ze niet zijn ingegaan op mijn eerdere opmerkingen omtrent aanmelding.
 
Vandaag onderstaande mail ontvangen n.a.v. mijn derde poging.

Geachte heer de Hoog,


Mijne Dames/Heren,

Reeds 2 maal eerder verzocht ik u mij op te nemen in uw bestand voor Mijn factuur Online. In uw laatste reactie meldde u dat u reageerde naar aanleiding van een telefonisch gesprek. Ik heb inderdaad telefonisch contact gehad met uw facturatie afdeling, dit ging echter niet over mijn aanmelding. Wat ik echter niet begrijp is waarom u niet inhoudelijk ben ingegaan op mijn opmerking betreffende het online aanmelden, zoals op uw site staat aangegeven, maar dat u mij opnieuw probeert te verleiden tot het opsturen van een aanmeldingsformulier. Graag ontvang ik van u een verklaring waarom u dit nogmaals geprobeerd heeft.

mvr.

P. de Hoog


Wij hadden uw aanmelding nog niet binnen.

Met vriendelijke groet,
UPC Nederland

U kunt geen reply geven op dit bericht. Indien u nog een vraag of opmerking heeft dan kunt u reageren via het contactformulier op de website van UPC. Surf naar https://www.upc.nl/overupc/contact.shtml.


Hier snap ik dus helemaal niks meer van ??? ??? ???
Hoe kunnen ze nou beweren dat ze mij aanmelding nog niet binnen hadden als ze wel reageren op mijn eerste aanvraag? En ik heb op zeker dat formulier niet ingestuurd.
Zal nog maar eens een keertje reageren. ;D
 
Het heeft bij mij ongeveer 4 weken geduurt voordat ik was aangemeld bij mijn factuur online. Ik denk dat het zoveel is dat het dus heel langzaam gaat. Ook zijn er sommigen die echt niet begrijpen waar je het over hebt. Maar geduldig zijn is een schone zaak.
 
Dat wil je niet weten, via 10 e-mailtjes en 10 telefoontjes. Het hielp niets!!!!! >:( >:( >:( >:( >:(

Dus besloot ik maar om mij verder niet kwaad te maken en het maar telefonisch bij te houden.

Tot eergisteren er plots een knop zichtbaar was die ik in kon drukken nadat ik mij had aangemeld en ziedaar ik kan de kosten nu bijhouden. Telefoontjes worden bijgeschreven 48 uur nadat zij zijn gepleegd. Oh ja waar ik ook achter kwam was dat telefoontjes ook in rekening wordne gebracht als zij niet wordne opgenomen. Dus de toon gaat over niemand thuis je legt neer toch wordt het tarief in rekening gebracht.

Staat volgens mij nergens op de site in de voorwaarden of in de tarieven! ::) ::) ::) ::)

Toch blijft het goedkoper als KPN...........maar dat is een andere treath.
 
marcthin zei:
Dat wil je niet weten, via 10 e-mailtjes en 10 telefoontjes. Het hielp niets!!!!! >:( >:( >:( >:( >:(

Dus besloot ik maar om mij verder niet kwaad te maken en het maar telefonisch bij te houden.

Verstandig! Boos worden helpt idd niet. :angel:
Maar het gaat mij meer om 't principe, dus ik blijf het gewoon via het contactformulier proberen.
 
Terug
Bovenaan