• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

upc digitale

E

Ed

beste chelloo-leden,

om gelijk een beetje in de verdediging te gaan, weet ik dat ik mijn vraag waarschijnlijk op een ander nieuwsgroep van chelloo moet plaatsen. de reden dat ik dit hier doe komt omdat er op de andere nieuwsgroep van deze aanbieder weinig respons is gekomen, vandaar.
de vraagis: ik heb een decoder van upc/philips voor digi.tv ontv. met kaart. lidmtschap heb ik opgezegd, decder na 2 jaar nog steeds in mijn bezit. ik betaal ook niet meer voordigi ontvangst.
ik was in het bezit van eenkaart die zichzelf oplaadde. kaart leeg en natuurlijk niemand te vinden met de juiste code. verschillende verhalen doen de ronde dat mijn reciever verouderd is, ik ontvang nog steeds korte filmpjes van wat gaat komen,dus het signaal wordt nog steeds uitgezonden. is er iemand die mij door het oerwoud van links kan helpen zodat ik op een aardige manier  upc digi kan ontvangen???????

alvast ahrtelijkdank voor de moeite

mzzl
ed 

Mod edit: Zoals je al vermoede hoort het bericht niet bij chello thuis, maar hier.
 
Bedoel je dat je op illegale wijze UPC digital kan kijken ? Dan vrees ik dat niemand je hiermee kan helpen (niet op dit forum). Binnenkort is het trouwens ook afgelopen met het illegaal kijken...
 
Digitaal kijken met smartcard kan al helemaal niet bij UPC... ;D

Jouw decoder heeft ook een MACadres die ze bij UPC niet kennen...weet haast zeker dat je op geen enkele aardige manier signaal zult krijgen...

Gewoon betalen, dan heb je beeld... :police:
 
:'( jammer, het had zo leuk kunnen zijn :'( :'( :'(
 
Terug
Bovenaan