UPC Digital

S

spockjuh

iemand hier ervaring met upc digital?

graag de voors en de tegens, ervaringen etcetc! ben wel benieuwd eigenlijk..:)

niemand?? :)
 
het is alleen oke voor de echte tv-fanaten
voor de gemiddelde jeugd is het wacko net als jacko

champions league is misschien het enige waarvoor je het wil aanschaffen en cinenova is wel oke, maar te duur - ga dan maar filmjes huren bij videoland :)
 
-Beeldkwaliteit is super
-Arrivo is handig, alleen niet de nieuwste films
-Guide vind ik wel makkelijk, zeker de memo functie voor programma's (reminder wanneer een programma dat jij wilt zien begint)
-E-mail dat doe ik wel op de pc
-Overige interactieve diensten zijn wel handig maar niet echt super nuttig.
-Ik heb ook cinenova, niet de nieuwste films natuurlijk. Maar wel ok voor €10. Kijk toch altijd een filmpje of 10 per maand.

De grootste pre vind ik de beeldkwaliteit van de zenders. De extra zenders zijn meegenomen. Deze kijk je wanneer er echt niks is op de standaardzenders.
 
Grote min is dat de HMGgroep, RTL4, 5 en Yorin er niet bijzitten.....steeds gekloot met afstandbedieningen  als je naar een van deze zenders wilt kijken.
Verder prima...uitstekende  beeld- en geluidskwaliteit. Cinenova is ook goed.

Voor mij mogen de radiozenders..Hilversum 1t/m 5 en de bekendste commerciële zenders ook wel digitaal doorgegeven worden. Iets wat nu al kan vlg. mij.
Je hebt nu 47 digitale muziekkanalen...met allerlei genres, nonstop. Daar luistert niet echt iemand naar denk ik......Geef mij maar de radiozenders i.p.v. die kanalen..... ;D
 
Heb het nu sinds een week of 3. Kijk vooral MTV Base en E!, rest is niet zo bijzonder.
Vind het beeld bij E! wel een beetje matigjes: veel mpeg achtige blokjes. Rest van de zenders is wel goed geloof ik.

Iemand enig idee of er in de toekomst nog meer zenders worden toegevoegd?
 
iig de HMG zenders. Verder waarschijnlijk alleen zenders waar je apart voor moet betalen. Ik heb dit pakket nl vergeleken met een aantal digitaal pakketten in het buitenland (Ierland en Engeland) en die hebben in het standaardpakket ongeveer dezelfde zenders. Ik neem aan dat dit de zenders zijn die ze voor dit geld kunnen doorgeven de rest zal daar wel te duur voor zijn.
 
Terug
Bovenaan