• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

UPC Center verhuizing

R

ripped

In dit topic kun je aangeven wanneer een upc center verhuist, is namelijk makkelijk voor de klanten :6

Amsterdam, 8 juni 2005 - Het UPC Center in Almere-Stad is verhuisd naar een nieuw pand aan de Traverse, tegenover de megabioscoop. UPC had voor haar Center behoefte aan een locatie met meer vloeroppervlak om bezoekers de gelegenheid te geven de producten van UPC te beleven. Door te kiezen voor deze locatie houdt het kabelbedrijf rekening met de toekomst. De Traverse vormt vanaf medio 2006 immers de doorlooproute van het centrum van Almere-Stad naar NS-station Almere-Centrum.

In het nieuwe Center kan digitale televisie van UPC uitgebreid gedemonstreerd worden. Bezoekers kunnen chello internet uitproberen op de nieuwste apparatuur en online gamen op de Playstation 2. In het nieuwe Center vindt men bovendien een ruim assortiment telefoontoestellen en aansluitmaterialen.

UPC sloot op 28 mei de deuren van de oude locatie aan de Zoetelaarpassage, om op 1 juni haar nieuwe Center aan de Traverse te betrekken. De locatie aan de Traverse is lichter en ruimer van opzet. Met 135 vierkante meter is het nieuwe UPC Center twee keer groter dan de oude locatie.

Het volledige adres is:
Traverse 5
1315 TJ Almere
Parkeergelegenheid: in de Schippergarage, onder het Center.

UPC Nederland
UPC Nederland is de toonaangevende aanbieder van televisie, breedband internet en telefoniediensten in Nederland. UPC Nederland bedient 2,3 miljoen televisieklanten, 421.000 breedband internetklanten en 213.000 telefonieklanten (per 31 maart 2005). UPC Nederland is een geconsolideerde dochteronderneming van UnitedGlobalCom, Inc. (UGC - NASDAQ; UCOMA).
 
Terug
Bovenaan